Pomoc pri zprovozneni site

Problematika administrace LAN či WIFI sítí

Moderátor: Mods_senior

Kamuai
nováček
Pohlaví: Muž
Stav:

Pomoc pri zprovozneni site

Příspěvekod Kamuai » 26 pro 2015 19:49

Dobrý večer kolegové,
Velice rád bych Vás požádal o laskavost jak mam zprovoznit sit ktorá my vúbec nejde no pritom internet jede mám to i zdokumentovane vo fotkách. Skoušel jsem již rúzne veci jako napríklad odinstalováni craklich registr revier, nebo uplne vyndáni zo site a opetovne zapojeni, pak i router jsem skousel vypojit trafo s elektriky, i vlastni kábel anebo požadal o pomoc či prekontrolováni společnosti od který mam internet a skusili my to dat do tovarniho nastaveni. Nekde na nete jsem se docetl o superantispywere ktery jsem nainstaloval naslo chyby a pak nasledne jsem ich vymazal a samotny program taky vymazal. Jádro myho problemu je to že pred nedavnem jsme se prestehovali a ja ted v patek jsem se dostal konecne na pocitac abych zprovoznil sít od danej spoločnosti ale nejak si vúbec nevím rady. Když si všimnete na fotkach tak ukazatel site v pravo dole je zaškrtlej červenym x jakž to býva normalni když nemúže najit sít což jsem si řikal ok v pohode ješte jsem nemnel zapojen kabel od počitače do wifi-routeru. Pak po zapojeni to pořad ukazovalo doufal jsem že se nenapojim na internet ale nejak houby my to bylo platny a šlo to prave normalne myslim internet. Tak nevim co mam delat všímat si toho fakt neda a udelat to chci abych mněl pokoj. Druha zahadni věc je ta ze sa my neda napojit na domaci sit což je asi normalni když nejde celkově sít. Proto vás žadam o pomoc jestli my mužete nejak poradit Děkuji za vašu ochotu jinak jsem trochu lajkovi člověk ale snad to budu moci pochopit jak neco vložite.
7.jpg
6.jpg
5.jpg
4.1.jpg
4.0.jpg
3.jpg
2.jpg
1.jpg

Reklama
  • Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • Rozdělení sítě na podsítě, výpočet podsítí podle počtu hostů Příloha(y)
    od zuzana3 » 27 pro 2024 08:09 » v Administrace sítě
    12
    4988
    od petr22 Zobrazit poslední příspěvek
    27 pro 2024 12:29
  • Pomoc při taktu Příloha(y)
    od ondyN » 14 led 2025 15:53 » v Taktování a další úpravy PC
    2
    6973
    od Dyonysos Zobrazit poslední příspěvek
    14 led 2025 16:19
  • Pomoc s webem