není zač, od toho tu jsme Označ prosím téma jako vyřešené - zelené zatržítko. Jinak disbled=zakázáno, enabled=povoleno. Wireless=wifi. Teyd pokud je wifi zakázána, pak ani nesvítí kontrolka.
Zdravím. Začal mi blbnout WIFI router TP link Archer AX20 AX1800. Začal často vypadávat signál, někdy se stane, že se ztratí signál pro TV v obýváku, kde byl vždy Signál dobrý. Zkoušel jsem TV připojit na Hotspot přes mobil, TV normálně fungovala....
Poslední příspěvek
Zmer to ve chvili, kdy jsou problemy se signalem.
Jsou lidi, co zapinaji wifi az kdyz ji potrebuji a pak ji zase vypinaji.
instaloval jsem do auta tento Bluetooth modul a používám Galaxy S10e s Android 12.
Bluetooth spojení se však chová zvláštně.
Telefon mám spárovaný a pokud přijdu do auta se zapnutým Bluetooth na telefonu a až pak otočím klíčkem a tím zapnu...
Zdravím. Potřebuji poradit. Chci dostat signál WiFi na zahradu přes zahradní domek. Nějaký routery mám a pokud jsem je " vystrčil" z okna, tak jsem v pohodě chytal signál i přes střechu onoho domku. Ovšem musel jsem mít router venku na...
Ahoj, zdravím všechny.
Potřebuji prosím poradit, jaký dostupný (cca 1500.-) výkonný router pro optický internet od T-Mobile?
Převodník mi nabízí T-Mobile zdarma.
Děkuji předem za info i odkazy na dostupné modely.
Edit:
Opraveno router za modem
Poslední příspěvek
Necely mesic mi na optice T-mobilu funguje Asus RT-AX53U a u souseda TP-Link Archer AX53.