Mam problem s wifi spojenim. chcem prepojit 2 notebooky ale pokial to ide tak nie cez kabel-hoci ho aj mam(krizovy) ale cez wifi z dovodu povalovania sa kablu po dome.chceme s bratom zahrat CS ale nijak to nemozeme spustit.
Cize ani cez router to nechceme lebo ho nemame a ani ho neplanujeme zakupit, zatial.
Cize pokial som sa dostal:
Na jednom pc je nainstalovany Win XP na tom druhom je Vista Home. Oba maju wireless. Siet medzi nimy som urobil podla navodu ktory tu bol spomynany niekolko raz. Pracovna skupina ma rovnaky nazov.Firewall vypnuty na oboch PC dokonca aj antivirusak( XP-avast,Vista-Norton 360).
Siet som vytvoril vo viste a to takzvana ad hoc. Ochranne nastavenie skusal WEP ale aj WPA2 ale nijako my to nepomohlo. Po vytvoreny a pomenovani siete my ju XP naslo a dokonca sa aj na nu pripojilo. Ale to je vsetko. Nemozem vidiet z PC do PC a to oboma smermy.Zdielany priecinok je nastaveny na oboch Pc (a aj povoleny vo viste) ale nemozem najst ani jeden. cize ak vytvorim serwer na CS tak sa na naho mozem pripojit ale iba z pc na ktorom som vytvoril server. na druho pc mi nanajde nic na Lan karte.nemam ani tucha kde je pes zakopany.
PS: Xp je pripojene na internet cez lan. Ak mam druhy pc pripojeny cez lan tak by mal ist internet ist aj na druhom, ne? Povolenie pripojit sa na internet cez tento pocitac mam zaskrtnute na oboch pc, pre pripad.
Tu je dalsia stranka podla ktorej by vsetko malo fungovat. Skoda ze nie pre nma:
http://www.xmaestro.com/view.php?cisloclanku=2007030013
NAjde sa niekto kto by my mohlo poradit?
Wifi - Wifi
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 7
- 5408
-
od peta501
Zobrazit poslední příspěvek