Dost podivný výpadky
Dost podivný výpadky
Ahoj, mám takovej docela divnej problém. Mám domácí síť a internet do ní de z routeru Zcomax WA-2204A-TX (firmware v1.4.6.P). A čím dál častějš se mě stává, že prostě najednou přestane internet fungovat, respektive spuštěná Miranda zůstane připojená, můžu normálně komunikovat po ICQ, Jabberu.., no a když chcu jít v prohlížeču na internet tak jediný co se mě načte je přihlašovací stránka od providera, všechny ostatní stránky házijou chybu. Jenže jakmile router restartuju tak najednou to zas všechno funguje... Dělalo to už dřív, tak sem myslel že to vyřeší novej firmware, tak nejdřív sem tam nahrál 1.4.6.I, a teď tam mám 1.4.6.P, ale ani jeden to nevyřešil... Nechápu to, může mě někdo poradit? Do přílohy dávám screen jak to vypadá, to je přihlašovací stránka mojeho providera, kde má v iframu (nebo něčim takovým) vloženou svou homepage. První je když to nefunguje, druhej je tak jak to má vypadat.
Neříkej hop, ani když přeskočíš... Nejdřív se podívej, do čeho jsi skočil!
- Owner
- Master Level 8.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: Dost podivný výpadky
Nemá tvůj ISP výpadky na DNS serveru/serverech ?
Fallout fan | HJT | MWAV | CCleaner | Provozuji Minecraft server Minecore.cz | Osobní blog
Notebook: Thinkpad X200s - 12", Core2Duo L9300, 9cell, 240GB SSD, 5GB DDR3
PC: AMD Phenom II X6 1055T, 12GB DDR3, AMD 6870, 500GB Seagate 7200.12
Notebook: Thinkpad X200s - 12", Core2Duo L9300, 9cell, 240GB SSD, 5GB DDR3
PC: AMD Phenom II X6 1055T, 12GB DDR3, AMD 6870, 500GB Seagate 7200.12
právěže výpadkama ze strany providera to není,prostě najednou přestane jít net a jakmile router restartuju tak zas všechno de...
Zkoušel jsi jinej prohlížeč než Operu ? Mě podobně brzdila také. Ještě mě napadá nepřehřívá se ti router ?
Routr teda myslím modem.
Routr teda myslím modem.
Naposledy upravil(a) Doktor 1 dne 06 bře 2009 14:59, celkem upraveno 2 x.
jedna rada navrch skus pouzivat iny rputer vecsinou ked siet nefici moze to byt routrom!!!
Prohlížečem to není, to sem zkoušel, s tím přehříváním to nevím, to sem nezkoušel. No asi to bude routerem, budu si holt muset koupit novej no..... 

Měl jsem modem v polici PC stolu a celkem se hřál a dělal problémy, tak jsem ho dal na stůl bylo to lepší a nakonec je na okně a jede v poho. Když zlobil pomohlo ho na 15 minut kompletně odpojit i napájení a nějakou dobu jel zas dobře. Jen tak mimochodem kolik PC ti na něm jede ?
No mám do toho připojený APčko, 1 počítač, pak je k tomu připojenej eště jeden switch a tam sou dva počítače. Na WiFině (přes to APčko) bývá připojenej 1 počítač, teď občas tatův notebook a sem tam moje PDA... No ale ten router a AP mám přišroubovaný na zdi, tak si myslím že tam by se to zas až nějak zvlášť hřát nemělo, není to nikde uzavřený v nějaké malé skříněčce nebo tak...
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 7
- 4407
-
od vasekpetr1
Zobrazit poslední příspěvek
03 úno 2025 10:39