Vista + Zyxel P660RU + Internet O2 + Jak to nastavit? Vyřešeno
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
Vista + Zyxel P660RU + Internet O2 + Jak to nastavit?
Zdravím, jelikož jsem byl nucen přejít na Visty, řeším teď problém s připojením. Ovladače pro modem jsem si stáhnul, instalace modemu je OK. JENŽE pokud se chci (tak jak tomu bývalo u XP) nalogovat na nastavení internetu a modemu na adrese 10.0.0.138, prostě to nejde. A ručně to nějak nastavovat, to nemám vůbec páru oč běží. Na O2 stránkách nějaký návod na Visty je, ale zkoušel jsem to podle něho a nejde to :( Moc prosím o jakoukoli radu. Prosím nepište ať Visty zahodím a přejdu zpět na XP. Děkuji.
- jaro3
- člen Security týmu
-
Guru Level 15
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Vista + Zyxel P660RU + Internet O2 + Jak to nastavit? Vyřešeno
Ten modem jsem měl Zyxel Prestige 660RU-T3 a na visty byl v pořádku , nic jsem nenastavoval, z modemu kabel do síť. karty. To je nejlepší, Ty to dáváš kabelem do USB?
Při práci s programy HJT, ComboFix,MbAM, SDFix aj. zavřete všechny ostatní aplikace a prohlížeče!
Neposílejte logy do soukromých zpráv.Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto , Žbeky a Orcus.
Pokud budete spokojeni , můžete podpořit naše forum:Podpora fóra
Neposílejte logy do soukromých zpráv.Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto , Žbeky a Orcus.
Re: Vista + Zyxel P660RU + Internet O2 + Jak to nastavit?
ja ho mam taky (T3) ... a jede v pohode nic sem nenastavoval ... ani neinstaloval
edit > a neni to 10.0.0.138 ale 10.0.138 ... (nedavas to blbe ?
)
edit > a neni to 10.0.0.138 ale 10.0.138 ... (nedavas to blbe ?

Core i7 9700KF, MSI Z390A Pro, 32GB RAM , 3070, 1TB, 650W Corsair, Creative X-fi Windows 7 HP
O2 VDSL 16MB
Xbox One
O2 VDSL 16MB
Xbox One
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
jaro3 píše:Ten modem jsem měl Zyxel Prestige 660RU-T3 a na visty byl v pořádku , nic jsem nenastavoval, z modemu kabel do síť. karty. To je nejlepší, Ty to dáváš kabelem do USB?
Ano, používám USB. Myslíš, že přes Ethernet by se to vyřešilo? Nicméně jsem se dle tohoto návodu pohnul: http://www.symp.cz/text-25-nastaveni-pr ... vista.html
už vlezu na konfigurační server 10.0.0.138 (nebo 10.0.138, je to stejné). Nastavím hodnoty dle pokynů poskytovatele O2, ale když probíhá diagnostika tak u položky PING DEFAULT GATEWAY to ukazuje FAIL:( Takže možná, že nějaké číselko v IP adrese či jinde co jsem zadával dle návodu viz výše je špatně. díky za odpovědi:)
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
jaro3 píše:Ten modem jsem měl Zyxel Prestige 660RU-T3 a na visty byl v pořádku , nic jsem nenastavoval, z modemu kabel do síť. karty. To je nejlepší, Ty to dáváš kabelem do USB?
Už to jede!!!! Hodil jsem to přes ethernet všechno se nastavilo automaticky jako v xpčkách přes USB. díky za tip:)
- jaro3
- člen Security týmu
-
Guru Level 15
- Pohlaví:
- Stav:
Nemáš zač , dej vyřešeno , fajfku.
Při práci s programy HJT, ComboFix,MbAM, SDFix aj. zavřete všechny ostatní aplikace a prohlížeče!
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 17
- 6457
-
od standacich
Zobrazit poslední příspěvek
10 říj 2024 11:49
-
- 7
- 4033
-
od buchtik
18 srp 2024 19:26
-
-
Staré routery značky Zyxel mají kritickou zranitelnost
od postcd » 06 úno 2025 17:57 » v Vše ostatní (bezp) - 0
- 9462
-
od postcd
06 úno 2025 17:57
-
-
-
Nejde nastavit rozlisenie na novej OLED TV Příloha(y)
od mandes » 08 úno 2025 18:35 » v Problémy s hardwarem - 10
- 4271
-
od meda2016
09 úno 2025 10:26
-
-
-
jaK nastavit zvuk na ROG STRIX X870-F GAMING WIFI Příloha(y)
od Mapa111 » 12 bře 2025 13:45 » v Problémy s hardwarem - 4
- 11760
-
od Mapa111
17 bře 2025 12:12
-