Všechno funguje co se týče kabelu ale štve mě že když já přes wi-fi hraju tak v pravidelných intervalech mám na vteřinu 999 a potom zase běžnej (což je kolem 50). Dále co mi vadí je že když někdo načítá stránku tak můj ping lítá od 50-klidně do 900 . .co s tím? Dá se v routru nastavit aby 3 počítače měli stejnou rychlost a tudíž všichni stejný a stabilní ping? A pak co s těmi výpadky na wi-fi? . . . Mimochodem mám Asus WL-600g a internet Adsl 2048Kb/s od O2
Dík
nestabilní ping
nestabilní ping
Naposledy upravil(a) ReznikCZE dne 20 říj 2009 15:25, celkem upraveno 1 x.
Re: nestabilní ping
Cau rychlost se ti bude delit tak jako tak stim nic moc nenadelas a co se tyce te odezvy tak zavolej na O2 je mozne ze jsi daleko od ustrendy a jde to blbe tudis ti nemuzou dat ani vetsi rychlost.Ale myslim ze stim nic neudelaji
Neda se delat nic jineho nez doma nakazat kdyz hrajest at nejsou na PC
A u te wifi signal mas OK ? Nestoji v ceste nake zarizeni ktere to muze rusit ?Klidne muze byt vadny routr

Signál mám furt 80% a víc to je ok. Dle mého wi-fina neustále (pravidelně cca po dvou minutách) něco dělá ale nevíám co a ping, signál si vyhradí pro sebe nikdo to nemůže použít tzn. na 1 sec. výpadek ping nezjistitelný a v tom momentu když se člověk trefí tak webová adresa nenalezena
toto jsou hodnoty adsl
Downstream/ Upstream
SNR Margin (dB): 16.8 23.0
Attenuation (dB): 52.0 31.5
Output Power (dBm): 19.1 11.2
Attainable Rate (Kbps): 3872 764
Rate (Kbps): 2048 128
To by měli bejt v normálu hodnoty
toto jsou hodnoty adsl
Downstream/ Upstream
SNR Margin (dB): 16.8 23.0
Attenuation (dB): 52.0 31.5
Output Power (dBm): 19.1 11.2
Attainable Rate (Kbps): 3872 764
Rate (Kbps): 2048 128
To by měli bejt v normálu hodnoty
jinak vykoupnout všechny od počtače když chci večer hrát to fakt neprojde 

Tak zkus vymenit routr pokad mas moznost nekde si puc nebo tenhle zkus uhrat na reklamaci a nebo kup novej.A mozna pred timhle bych zkusil nahrat novejsi firmaware do to ho routru treba to pomuze
Starší Edimax to dělal taky a úplně to samí 

- Owner
- Master Level 8.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Jediná možnost je zapnout si na routeru QoS a modlit se,aby to pomohlo.
Jinak ty pravidelné výpadky spíše nasvědčují na nějakou opakovanou činnost ( pár ARP requestů ,ale že by to způsobovalo až toto ? ).
Jinak ty pravidelné výpadky spíše nasvědčují na nějakou opakovanou činnost ( pár ARP requestů ,ale že by to způsobovalo až toto ? ).
Fallout fan | HJT | MWAV | CCleaner | Provozuji Minecraft server Minecore.cz | Osobní blog
Notebook: Thinkpad X200s - 12", Core2Duo L9300, 9cell, 240GB SSD, 5GB DDR3
PC: AMD Phenom II X6 1055T, 12GB DDR3, AMD 6870, 500GB Seagate 7200.12
Notebook: Thinkpad X200s - 12", Core2Duo L9300, 9cell, 240GB SSD, 5GB DDR3
PC: AMD Phenom II X6 1055T, 12GB DDR3, AMD 6870, 500GB Seagate 7200.12
co to je to qos? Takovou zkratku na routru nemám . . .Právě dělá to pravidelně už 4 roky a projevuje se to furt stejně 
chjo už jsem poměrně dlouho zoufalej

chjo už jsem poměrně dlouho zoufalej
QoS (Quality of Service) zajistuje rovnomerne zatizeni site . A kdyz to pripojis normal pres UTP kabel dela ti to taky ? Nebo jenom prez wifi ? Pokad ti to dela taky a routr jsi menil tak zavolej na O2 rikam poka mas nejakou starou linku z domu do ustredny mohlo by to byt ono.
Lan to nedělá ale pouze wi-fi . .zcela určitě je něco nesprávně nastavený v routeru co se týče wi-fi dělá to všem počítačům krom těch, který jsou připojený přes kabel
Tak zkus tahnou novej firmware flashnout ho tam a znova nastavit.
to už jsem zkoušel a bez výsledku a starej router to dělal taky