na tuto téma tu bylo určitě několik dotazů, na pár jsem se díval, ale nepomohly mi, potřeboval bych radu pro můj konkrétní případ..
ještě včera nám internet fungoval způsobem: pevná linka-rozbočovač-modem (přímo na modem byl připojen náš (hodně) starý stolní pc)-a z modemu ještě do wirreless routeru, který vysílal signál, jenž jsem přijímal na svém notebooku..
avšak dnes jsme se rozhodli, že zapojíme set top box, který nám byl poslán od našeho dodavatele - O2, k němuž byl přibalen modem Zyxel P-600 (s anténkou

a teď otázka - ještě do včerejška jsem používal bazdrát. síť, z již zmíněného routeru.. tu nám instaloval známý - já tedy s intalací bezdrátové sítě nemám nejmenší zkušenosti..
když jsem tedy vyřadil z provozu starý router, který vysílal bezdrát. signál, zrušila se tím tedy i ta bezdrát. síť, že?
takže pokud chci znovu bezdrát. síť, musím nastavit novou z nového, výše zmíněného, modemu, je to tak?
takže: jak na to? jsem uplný laik, tak prosím nepoužívejte moc technických termínů

dala by se snad použít ta stará bezdrát. síť? nebo musím nastavit úplně novou? a jak se zabezpečuje atd..
Byl bych vděčný za vysvětlení situace a co nejpodrobnější návod jak ji řešit..
Děkuji
Elwë