Veřejná WiFi
Re: Veřejná WiFi
KDyz na to najedu mysi, tak to pise nazev pripojeni, sila signalu dobry (3 carky z 5ti) zabezpeceni WEP, SSID nazev pripojeni a pak je tam tlacitko pripojit a kdyz to odkliknu tak se nic nedeje... svoje pripojeni dratem O2 odpojuji... Co s tim? Helpnes me?
kdyz se snazis pripojit :
1. chce to po tobe heslo (rikal si ze uz ho mas ale nejde ti se pripojit, (jak nejde? napis mi co ti vyskoci)
2. jsi pripojeny ale u ikonky signalu je trojuhelnicek a pripojeni neni k dispozici
3. kdyz se pripojujes tak ti to ukaze chyba pripojeni
k tomu obrazku,nemas nahodou u te ikonky pripojeni zluty trojuhelnicek ?? nezabezpecene signaly ke kterym se muzu pripojit oznacene vykricnikem (viz obrazek) ke vsem trem se muzu kdykoli pripojit (nazvy jsem samozrejme rozmazal)
1. chce to po tobe heslo (rikal si ze uz ho mas ale nejde ti se pripojit, (jak nejde? napis mi co ti vyskoci)
2. jsi pripojeny ale u ikonky signalu je trojuhelnicek a pripojeni neni k dispozici
3. kdyz se pripojujes tak ti to ukaze chyba pripojeni
k tomu obrazku,nemas nahodou u te ikonky pripojeni zluty trojuhelnicek ?? nezabezpecene signaly ke kterym se muzu pripojit oznacene vykricnikem (viz obrazek) ke vsem trem se muzu kdykoli pripojit (nazvy jsem samozrejme rozmazal)
Kdyz kliknu na stejnou ikonu zobrazi se vsechny dostupne site (viz. tvuj obrazek) tam u te z kavarny neni zadny vykricnik, zadny symbol, kdyz na to kliknu je volba Pripojovat automaticky nebo Pripojit, kdyz na to kliknu tak se to ztrati a stejne se to nepripoji,ani se to nezepta na heslo a ani to nenapise zadnou hlasku... zkratka nic.
takze kdyz das pripojit tak nic nezacne nabihat a nic se nestane?to je divne
rikal se ze se to ztrati: ten ramecek pristupu internetu se zavre anebo zustane otevreny ?
deje se to tak jenom kdyz se chces napichnout na tu kavarnu ?? zkus se pripojit i k nekomu jinemu na zkousku jestli to po tobe bude chtit zadat heslo anebo se to taky ,,ztrati´´
nebo jak sem rikal,zkus chodit s ntb po byte a sleduj jestli tam nenabehne naka nová sit a jestli u ni neni zluty vikricnik,tz ze je to nezabezpecena sit a muzes se pripojit
treba (pokud nebydlis v 1+1) tak chod po byte a v kazde mistnosti se zastav a podivej na pristup k internetu
rikal se ze se to ztrati: ten ramecek pristupu internetu se zavre anebo zustane otevreny ?
deje se to tak jenom kdyz se chces napichnout na tu kavarnu ?? zkus se pripojit i k nekomu jinemu na zkousku jestli to po tobe bude chtit zadat heslo anebo se to taky ,,ztrati´´
nebo jak sem rikal,zkus chodit s ntb po byte a sleduj jestli tam nenabehne naka nová sit a jestli u ni neni zluty vikricnik,tz ze je to nezabezpecena sit a muzes se pripojit
treba (pokud nebydlis v 1+1) tak chod po byte a v kazde mistnosti se zastav a podivej na pristup k internetu
Jak jsi psal výše, ta kavárna používá zabezpečení WEP. Tzn., že se k nim nemůžeš jen tak připojit. Prostě dojdi do kavárny s noťasem, dej si čaj a zeptej se. Můžou tam mít i další nastavení, které se nastavují jinde. Proboha CO JE NA TOM TAK TĚŽKÉHO TAM JÍT?
Tady ti těžko pomůžou, když to mají zabezpečený.

Acer TimelineX 4820T - OS: Windows 7 HP x64. / HTC Wildfire S Purple
*Když píšu bez diakritiky, tak jsem tu přes mobil!
*Když píšu bez diakritiky, tak jsem tu přes mobil!
Ztrati se ten ramecek, ikdyz zkusim jiny i nezabezpeceny... nic to po me nechce a tech wifi sygnalu tady mam cca. 15 a chodit jsem taky zkousel a u vsech je kvalita signalu minimalne dobra... mozna bych mel preinstalovat v notebooku ovladace na wifi adapter ikdyz to pise, ze zarizeni funguje spravne... fakt zahada
jinak uz fakt nevim,zkus teda preinstalovat ty ovladace te wifiny a dej pak vedet
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 7
- 5417
-
od peta501
Zobrazit poslední příspěvek
10 kvě 2025 18:58