Ahoj,
potreboval bych poradit. Mam router, na kterym mam pripojeny 2 PC. Jeden stolni a druhej NTB. Oba jsou propojeny kablem. Na obou je w7 a oba jsou ve stejne skupine. Pokud jsou propojeny kablem, tak na sebe bez problemu vidi a muzu kopirovat soubory z jednoho do druhyho. V okamziku kdy ale NTB pripojim pres wifi, tak se pc na sebe nedostanou a nemuzu tak presouvat soubory, coz je pro me celkem dost dulezity. Mam pocit, ze mne to driv slo, ale ruku do ohne za to nedam. Nic v nastaveni jsem nemenil. Nevite nahodou nekdo co s tim? Jeste dodam, ze jak explorer, tak TC po kliknuti na sit ten druhy PC ukaze, ale po kliku na nej, se zobrazi znama hlaska o problemech se siti.
Pritom kdyz je NTB pripojen pres wifi k routeru, tak se na internet bez problemu dostanu, ale dal k druhymu pc uz ne.
Dik.
Problém s propojenim 2 PC Vyřešeno
- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Problém s propojenim 2 PC
a když dáš win+R a napíšeš "\\IP_druhého_PC\" bez uvozovek tak ho to taky nenajde?
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
Ted nemam moznost to vyzkouset. Predtim jsem ale zkousel ping a vsechny pakety se ztratily. Volal jsem i na podporu od vyrobce routeru a oni si mysli, ze win 7 maji nejakou ochranu pred pristupem do druhyho pc pres wifi a ze se to tam bude dat nekde zapnout/vypnout. Nic jsem v nich ale nenasel. Mezitim na sebe PC parkrat videly a to co potrebuju aby se sesynchronizovalo, tak se provedlo. Pak to ale zase neslo. Napadlo me jeste, jestli nemuze blbnout FW, ale zatim jsem u neho na nic neprisel.
- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Napřed vypni fiorewall a podívej se jestli je i přes wifi v síti Doma a ne Veřejné.
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
Ted se tam nedostanu. Zitra to zkusim, ale mozna to bude ono. Matne si vzpominam, ze wifi je v Public. Muze to byt ten problem? Wifi mam urcite v public, ted jsem si vzpomnel. Protoze jsem se chtel trosku vic chranit.
Naposledy upravil(a) radek178 dne 22 dub 2010 16:39, celkem upraveno 1 x.
- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
JJ to bude ono, musí to být Home nebo jak to je v eng 7
Re: Problém s propojenim 2 PC Vyřešeno
Zda se, ze to jede. snad se neco zase nepodela. Dik.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 4
- 3611
-
od lukas222
Zobrazit poslední příspěvek
05 lis 2024 13:36