Nastavení Nanostation5 pro příjem wifi

Problematika administrace LAN či WIFI sítí

Moderátor: Mods_senior

sjumbo
nováček
Pohlaví: Muž
Stav:

Nastavení Nanostation5 pro příjem wifi

Příspěvekod sjumbo » 15 říj 2010 15:19

Zdravím,prosím nemůžete mi někdo poradit jak správně nastavit ns5 pro příjem wifi,nebo poslat odkaz,kde se to dá najít,já nic na netu nenašel.Net a připojení slo naprosto v poho a najednou spadlo a nemůžu v žádném nastavení se k němu znovu dostat.Dostanu se jen ne stránky zřizovatele připojení a pak se musím přihlásit přes telefoní přpojení,jenže to mi nejde skoro nic poslat na net.

Reklama
Žbeky
Moderátor
Guru Level 13
Guru Level 13
Stav:

Re: Nastavení Nanostation5 pro příjem wifi

Příspěvekod Žbeky » 15 říj 2010 15:22

Ja nastavit mikrotik nejde obecně říct. Do něj se dostaneš přes winbox.
Pokud se ale dostaneš na stránky poskytovatele, tak nebude chyba v nanostationu, ale třeba právě u poskytovatele.

V těchto případech je nejjednodušší do toho nezasahovat a zavolat poskytovateli, jestli nemá problém
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.

HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra

sjumbo
nováček
Stav:

Příspěvekod sjumbo » 15 říj 2010 15:37

problém je asi v tom,že ten poskytovatel nepozná moje přihlašovací údaje,já s ním už mluvil a on mi pořád tvrdí,že přes něj nejedu,že mě v síti nevidí ani podle Mac adresy.Ale v servisních stránkách jsou vidět údaje o tom,že data k mně jedou.Já nevím jak do toho ns5 dostat přihlašovací údaje,protože když dám PPPoE protokol uložit ta mi přepíše WLAN adrasu no 0.0.0.0 a pak mi už net nejde vůbec

Žbeky
Moderátor
Guru Level 13
Guru Level 13
Stav:

Příspěvekod Žbeky » 15 říj 2010 16:51

a když se do toho zkusíš dostat přes ten winbox? Ten se umí připojit třeba jen přes MAC
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.

HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra

sjumbo
nováček
Stav:

Příspěvekod sjumbo » 23 říj 2010 02:50

Prosím Tě, můžeš mi hodit nějakej odkaz,kde je návod na ten program (nebo mikrotik 5.0),já se dostanu jen na routry co mi hlásí,že jsou v síti zřizovatele ale ten můj tam vidět neni a když zadám mac mojeho routru,tak ho nenajde.A zas tek zkušenej nejsem abych věděl kde je chyba.Díky

Žbeky
Moderátor
Guru Level 13
Guru Level 13
Stav:

Příspěvekod Žbeky » 23 říj 2010 08:53

Žbeky
Moderátor
Guru Level 13
Guru Level 13
Stav:

Příspěvekod Žbeky » 24 říj 2010 10:03

Podle toho cos mi poslal v SZ jsi přihlášený na síť mojeWIFI-Zlin_04. Je to správný AP? Není to jen nějaký blbý router souseda?

sjumbo
nováček
Stav:

Příspěvekod sjumbo » 24 říj 2010 19:08

je to správně,patří to Avonetu tak to puvodně jelo.A když se nepřihlásím přes širokopásmové připojení tak mi to háže jen jejich hlavní stránku.Až pres to širokopásmové připojení ,když zadám login a heslo se to teprve registruje do sítě.Stahování pak jede jako dřív ale odesílání je v řádech baitů.

Žbeky
Moderátor
Guru Level 13
Guru Level 13
Stav:

Příspěvekod Žbeky » 24 říj 2010 19:28

Pozval bych si chlapíka od poskytovatele. Když vidím jejich stránku tak jsem na ně 100% připojen a to, že mě to nepustí dál už není v mé moci ovlivnit. Toto bude nejrychlejší řešení

sjumbo
nováček
Stav:

Příspěvekod sjumbo » 24 říj 2010 20:45

jj,snaha byla,jen ta jejich rychlost něco řešit je až zarážející,zatím se ani neráčili ozvat a vzhledem k tomu,že zřízení trvalo asi dva měsíce a pak jsem to vzdal a koupil od nich ns5 a sam si to instaloval abych vůbec pokročil tak se bojím jak dlouho to bude trvat.Všechno s počátku jelo v poho,jen až jsem zaplatil za další období tak ten den to spadlo a od tý doby jsou s tím problémy :(.Smůla je v tom,že je to jedíný poskytovatel,který je v okolí.Mám sice od domu vysílače pro další wifi,jenže všechny mají vyzařovací charakteristiky na druhou stranu,takže pro mně jsou úplně nepoužitelné :(.Moc díky za snahu pomoc :)

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • Nastavení PC a monitoru na hry
    od Fargotroniac » 24 dub 2025 15:57 » v Problémy s hardwarem
    9
    2963
    od Fargotroniac Zobrazit poslední příspěvek
    25 dub 2025 14:01
  • Putty na win - nastaveni pisma
    od L.L » 22 lis 2024 21:59 » v Programy ke stažení
    2
    3355
    od L.L Zobrazit poslední příspěvek
    23 lis 2024 07:50
  • Unreal Commander - nastavení panelů
    od foto1977 » 03 úno 2025 23:01 » v Vše ostatní (sw)
    1
    4077
    od Mety Zobrazit poslední příspěvek
    15 úno 2025 09:59
  • automaticke nastaveni velikosti komentare v Excelu
    od Mikik Block » 04 zář 2024 15:17 » v Kancelářské balíky
    0
    3290
    od Mikik Block Zobrazit poslední příspěvek
    04 zář 2024 15:17
  • WIFI 4,5,6
    od draxxx » 10 kvě 2025 17:26 » v Sítě - hardware