Nelze se připojit k wifi ikdyž má plný signál
Nelze se připojit k wifi ikdyž má plný signál
Zdravím a prosím o radu. Od souseda chytám wifi která je nezabezpečená. Dříve jsem měl vedle sebe dva notebooky, tam kde byly Visty tak to hrozně často vypadávalo a na druhém který měl Xpčka to vždycky šlo. Teď mají oba windows 7 a blbne to u obou. Musím ale říct že třeba na Nokii E51 mi to teď taky nejde. Tudíž předpokládám že operačním systémem to teď už nebude. Předpokládám že to bude slabým, respektive kolísajícím signálem. Nokia síť neukáže vůbec, ale notebooky ukazují třeba 4 čárky z 5. Tenhle problém mám ale i doma se svojí zabezpečenou wifi. Prostě na počítači je signál, ale píše že systém windows se nemůže připojit. A dotaz tedy zní. Je to signálem? A stačilo by tedy dodat notebooku USB wifi adaptér se silnější anténou? A nebo použít repeater? Nebo je jiné řešení...případně jiná příčina než slabý signál? Jinak musím říct že se to začlo stávat hlavně teď v zimě když je sníh...jestli to může mít souvislost. Děkuju moc za rady..
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Nelze se připojit k wifi ikdyž má plný signál
Pokud je indikovaná dostatečná síla signálu, bude problém nejspíše v nastavení, nebo máš v notebooku nějakého šmejde. Jinak napojovat se na souseda, pokud to není s jeho souhlasem, je při nejmenším amorální.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Nic není dokonalé, ani člověk!
- Owner
- Master Level 8.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
venaf píše:Od souseda chytám wifi která je nezabezpečená.
Tento dotaz je v rozporu s pravidly našeho fóra i férovému chování, sežeň si buď připojení k internetu legálně a poté si nás ptej, pokud příjdou nějaké problémy, nebo se obrať na undergroud fóra.
Fallout fan | HJT | MWAV | CCleaner | Provozuji Minecraft server Minecore.cz | Osobní blog
Notebook: Thinkpad X200s - 12", Core2Duo L9300, 9cell, 240GB SSD, 5GB DDR3
PC: AMD Phenom II X6 1055T, 12GB DDR3, AMD 6870, 500GB Seagate 7200.12
Notebook: Thinkpad X200s - 12", Core2Duo L9300, 9cell, 240GB SSD, 5GB DDR3
PC: AMD Phenom II X6 1055T, 12GB DDR3, AMD 6870, 500GB Seagate 7200.12
V pohodě, je to samozřejmě s jeho souhlasem, jen jsem se špatně vyjádřil, myslel jsem jen jestli může hrát roli že je nezabezpečená. On zas chytá mojí, akorát já si ji zabezpečil, on tu potřebu nemá a nevyzná se v tom, prostě nám to pokrývá jiné části domu a nemusím tak mít víc routerů doma. Notebook je úplně nově přeinstalován, s veškerými antiviry. U toho signálu se mi zobrazí síla signálu jako že je v pořádku, ale je u toho vykřičník.
to Owner: "Tenhle problém mám ale i doma se svojí zabezpečenou wifi."
to Owner: "Tenhle problém mám ale i doma se svojí zabezpečenou wifi."
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 7
- 2527
-
od zeus