Potřeboval bych poradit. Mám wifi router Asus WL-520GC , na který se sice připojím, ale bohužel internet nejde(Připojení k internetu není k dispozici). V minulosti mi normálně šel. Instaloval jsem ho pomocí přiloženého dvd a vše šlo jak má.
V tomto oboru nejsem moc znalý, nevěděl by tedy někdo, co s tím mám udělat?
J, jsem. Do routeru, do zdířky wan jsem zapojil síťový kabel. Dnes jsem byl u kamaráda, přinesl jsem mu svůj router, on k němu připojil jen kabel od internetu(jeho) a internet fachal. Takže router by měl být funkční a i správně nastavený. Když dám síťový kabel do pc, tak mi internet normálně jde, ale z wifi bohužel ne..... Opravdu mě nenapadá, co by s tím mohl být, jedině nastavení internetu od poskytovatele? nebo jinak opravdu nevim.
Měl jsem podobný problém, najednou přestala fungovat wifina, nějakým způsobem se samo přeplo nastavení WLAN na disabled, stačilo změnit na enabled a wifina zase jela...
PC - Intel Core i5-6500 / Gainward GeForce GTX 1060 6GB GDDR5 / ASRock B150M PRO4 / Kingston HyperX Fury Black 16GB DDR4 / Be quiet! Pure Power 9 CM 500W / CoolerMaster Centurion Silencio 352 Matte / BenQ GW2470H / Windows 10
Síťový kabel přimo od poskytovatele. Mám bezdrátové připojení a kabel, který vede přímo z krabičky(do které vede přijímač signálu, ted nevim jak se krabička jmenuje) mám zavedený právě do routeru(wan). Ale jak řikám, kdy zapojim kabel přímo do pc, tak internet jde....
Zdravím, máme takový problém s kamarádem, má počítač, který musí mít přes wifi připojený, protože mu nefunguje normální ethernet, počítač zkoušel na jiné síti (tedy u jiného providera) to mu normálně fungovalo (jiný kabel samozřejmě) ten samý kabel...
Zdravím, mám ntb, Asus, který se nedá připojit na router Edimax. Na ostatní routery se ale připojí. Mobil se na daný router připojí.
Problém tedy je jen v tom, že ntb se nemůže připojit k jednomu routeru. Píše mi to, K této sítí se nedá připojit
V...
Ahoj, měl bych takový problém. Mám Synology router RT2600ac. Chci upravit předávání portu jednoho zařízení, ale nejde to. Centrum sítí - Předávání portů a zde nemám u žádného portu okénko povoleno abych ho aktivoval, takže karta Upravit a Odstranit...
Poslední příspěvek
Ano, četl, díky. Chtěl jsem upravovat porty, které jsem nedefinoval já, ale systém, moje blbost.
Zdravím. Začal mi blbnout WIFI router TP link Archer AX20 AX1800. Začal často vypadávat signál, někdy se stane, že se ztratí signál pro TV v obýváku, kde byl vždy Signál dobrý. Zkoušel jsem TV připojit na Hotspot přes mobil, TV normálně fungovala....
Poslední příspěvek
Přemístit Router nemohu, propojení mi jde přes okno a pak by nemusel být signál na zahradě kdybych ji dal dál od okna.
Vyřešit kabelově to bude možné, když koupím 25m kabelu a udělám nějaké úpravy v obložkách.
Dobrý den,
spravuji dítěti přístup k telefonu pomocí aplikace Family Link od Google.
Nedaří se mi však připojit takto spravovaný účet dítěte do klienta Outlook.
Na radu Ai jsem povolil přístup třetích stran, aktivoval 2FA, zkoušel místo IMAP použít...
Poslední příspěvek
Jediné řešení, které jsem byl nucen aplikovat spočívalo v odebrání hlídání daného dítěte v aplikaci rodiče.
Následném připojení účtu do Outlook a opětovném nastavenení Family Link pro dané dítě.
Kostrbaté, avšak funkční. Nastavení aplikace trvalo...