zdravim, hledal jsem, ale nenasel, proto se omlouvam, pokud uz to nekdo toto resil.
mam domaci sit, wifi router Zyxel P661HW, internet, sdileni souboru a vse mozne po siti funguje, krome pripojeni se na nastaveni routeru.
naposledy jsem nastaveni menil cca pred pul rokem a ted jsem potreboval neco poladit a z lokalniho pc (WXP)- pripojeno kabelem, ani z NB (W7P) pres wifi se vubec nenacte uvodni stranka, v prohlizeci zadam adresu routeru (napr: http://192.168.36.1/) a zobrazi se hlaska "Aplikace Internet Explorer nemůže zobrazit tuto webovou stránku"
restart PCs i routeru jsem provedl, beze zmeny / reset routeru nepripada v uvahu.
antivirem ani firewallem to nebude, zkousel jsem vse vypnout
vim, ze to bude urcite nejaka kravina, protoze neco podobneho jsem resil pred lety v praci, ale ted se mi to nejak nedari. diky
nejde připojení k routeru Vyřešeno
- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: nejde připojení k routeru
Měla by to být IP výchozí brány (pokud není router v bridgi) a zde konkrétně 10.0.0.138
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
ja mam ale vych. branu 192.168.36.1
- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
A co jsi tam teda nastavoval? Defaultně má 10.0.0.138
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
Re: nejde připojení k routeru Vyřešeno
nastaveny oproti defaultu je hlavne vpn do prace, nejaky zakazany adresy (lokal tam urcite neni) - filtr, rozsah adres atd.
ale to vsecho funguje ca 1 rok bez problemu, i to prihlaseni bylo vzdycky OK, 1/2 roku nebylo treby nic menit, ted jsem se chtel prihlasit nevim proc mi to nejde.
asi zkusim jeste jednou restart, kdyz to nepomuze, vylovim nekde starou zalohu nastaveni a udelam reset
--- Doplnění předchozího příspěvku (Ned Led 08, 2012 1:09 pm) ---
tak se omlouvam, ze jsem zdrzoval
vyreseno, vzpomnel jsem si, ze jsem zmenil cislo www portu
diky za snahu a hezky den
ale to vsecho funguje ca 1 rok bez problemu, i to prihlaseni bylo vzdycky OK, 1/2 roku nebylo treby nic menit, ted jsem se chtel prihlasit nevim proc mi to nejde.
asi zkusim jeste jednou restart, kdyz to nepomuze, vylovim nekde starou zalohu nastaveni a udelam reset
--- Doplnění předchozího příspěvku (Ned Led 08, 2012 1:09 pm) ---
tak se omlouvam, ze jsem zdrzoval
vyreseno, vzpomnel jsem si, ze jsem zmenil cislo www portu
diky za snahu a hezky den
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 1
- 1747
-
od zeus
Zobrazit poslední příspěvek
17 říj 2024 21:12
-
- 0
- 3101
-
od neytos
06 lis 2024 11:43
-
- 19
- 4117
-
od Fargotroniac
09 čer 2025 13:19
-
-
PC při připojení HDD nejde nabootovat Příloha(y)
od warcraftan » 23 dub 2025 20:45 » v Problémy s hardwarem - 24
- 5035
-
od šulda
24 dub 2025 17:54
-
-
- 8
- 3438
-
od Bary-Jan