HAMACHI problém Vyřešeno
Re: HAMACHI problém
je to divný ... já z hamachi neměl nikdy problém ... a hlavně mi to nehlásilo, že to po mě chce nějaký heslo ... možná na zabezpečení nebo něco takovýho když to problikávalo dole v liště, ale jinak vůbec (navíc se to heslo dalo ignorovat)...jediný co mě napadá je, že si to nějaký tvůj kamarád zahesloval ...
Who let the dogs out?!
Já mám zase jiný problém. Sem na stejný síti jako kámoši, ale já u nich mam např. modrou hvězdičku a voni u mě taky. A nemůžu nikoho najít a mam vypnutej firewall. Poradte pls. 

Core i5 4570, 8GB DDR3, msi gtx1070 8GB, 240GB SSD Kingston, 550W Zdroj
To: Pernee44 - s timhle nic neuděláš, to se mi ( nám ) taky stává , bohužel pak nejde prostě hrát ... po založení se nevidíme ... nebo máme velkej ping ... firewallem to neni .. řekl bych, že je to spíš tím, že se prostě nemaj rádi různí poskytovatelé internetu

Who let the dogs out?!
dammit
. No nebo se seká kámošům můj hlas na skypu a přitom mam nejrychlejší připojení, a voni se mě nesekaj 

Core i5 4570, 8GB DDR3, msi gtx1070 8GB, 240GB SSD Kingston, 550W Zdroj
Pernee44 píše:Já mám zase jiný problém. Sem na stejný síti jako kámoši, ale já u nich mam např. modrou hvězdičku a voni u mě taky. A nemůžu nikoho najít a mam vypnutej firewall. Poradte pls.
Tento problém jsem jednou taky řešil, taky na stejný síti, zkus u toho nebo u těch dotyčných nastavit podskupinu sítě, dělá se to v Advanced .. nastavení, neboli Tunel konfigurace, tam se toho dá nastavit hodně, můžeš laborovat, ale jako první zkus nastavit ´Peer VPN Alias´, pokud máš adresu např 5.17.něco.něco a ostatní 5.5.něco.něco a další 5.7.něco.něco , změň všechny druhý čísla podle tvé IP, u nás to pomohlo, je o tom i někde na internetu článek podle kterýho jsem to dělal.
acer Extensa 5620G-5A2G25Mi,Intel Core 2 Duo T5550,2x1 GB RAM,250 GB HDD,ATi HD 2400 XT,Win Vista HP 32b SP1
Pokus o článek o tomto NB :-)
Pokus o článek o tomto NB :-)
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
já s kámošem máme menší problém já když chci ping na jeho počítač tak on mě přes ping pošle odezvu ale když on chce to samý tak mu to napíše:"Vypršel časový limit žádosti"
a ten problém s ip tam není
a ten problém s ip tam není
- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: HAMACHI problém Vyřešeno
goly_alpha: Netřeba otvírat 4 roky staré téma, že? Stejně si máš podle pravidel založit nové
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 4
- 3382
-
od lukas222
Zobrazit poslední příspěvek
05 lis 2024 13:36