Já už to tam vidim. Ale nic aktivovat nebudu, nějak mě to irituje.
Tak znova díky za rady.
Vodafone 6.měsíců zdarma
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Vodafone 6.měsíců zdarma
škoda.mám to zaktivované a nezaplatil jsem za net ani korunu a stahuju v mobilu o sto šest
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Tak to je super. Hned si ji kupuju....až bude čas
. Jinak 100mb to ujde.....stáhnu si jeden part filmu z rapidu a mám vyčerpaný FUP
. Ale do toho mobilu to je fakt super. Třeba teďkom mi během 2. hodin cca. 10x spadl net
tak proto bych chtěl takovou náhradu. (Jenom) na surfování to je super.

Ahh the internet... where no means yes and yes means anal.
Ono taky - já otevřu internet v mobilu asi 2x ročně, víc tu potřebu nemám.
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
to záleží na tobě.taky jsem si říkal, že to nepotřebuju, ale ujede bus a najdu druhý, přečtu meily, odpovím na dotaz tady a hned se využití najde
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
memphisto píše:ale ujede bus a najdu druhý, přečtu meily, odpovím na dotaz tady a hned se využití najde

taky sem si říkal internet v mobilu na co a teď jak ho mám na půl roku su zvědavej co budu dělat potom, to je třeba když se nudím v češtině tak místo abych poslouchal její keci tak su na netu nebo na záchodě atd prostě je to super už aji na zastávce se dívám kdy mě to jede v mobilu místo toho abych šel k jízdnímu řádu 5m ode mě
Jsem tu abych vám poradil s výběrem jakéhokoliv HW a klidně vám udělám sestavu na míru za peníz jakej si řeknete a samozřejmě pomůžu i z něčím jiným když budu vědět.
- Rewqa
- Moderátor
-
Master Level 9
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
To mi připomíná kámoše, kterej se díval na počasí na netu, když seděl u okna a měl zatažený závěsy.
ASUS TUF Gaming B550-PLUS | Ryzen 5 3600 | ASUS ROG Strix GTX 1070 OC | 32GB Kingston DDR4 | Be Quiet! Pure Power L8 500W | Corsair 230T Graphite Series
Pravidla PC-Help
Pravidla PC-Help
Chlapče, chlapče. V češtině se nemáš co nudit, tvůj krátký slohový výtvor je plný hrubek. Už v první části souvětí získáváš s přehledem a zaslouženě nedostatečnou.zao píše:taky sem si říkal internet v mobilu na co a teď jak ho mám na půl roku su zvědavej co budu dělat potom, to je třeba když se nudím v češtině tak místo abych poslouchal její keci tak su na netu nebo na záchodě atd prostě je to super už aji na zastávce se dívám kdy mě to jede v mobilu místo toho abych šel k jízdnímu řádu 5m ode mě

Tady na tech strankach mas i programek,ktery ti cele nastaveni provede automaticky. Jinak je to opravdu bomba.
http://www.vodafone.cz/osobni/napoveda/ ... asy_setup/
http://www.vodafone.cz/osobni/napoveda/ ... asy_setup/
-
- Pohlaví:
krtenek píše:Hm, hm. Mě to přijde nějaký složitý. Navíc koukám, že po 6 měsících si budou účtovat 177 Kč.
Ještě takhle: V mobilu mám všechno nastavené a Operu občas použiju. Mam teda internet taky zadarmo, nebo si musim aktivovat ten jejich "Vodafone internet v mobilu"?
No ale přece není problém to po půl roce deaktivovat v internetové samoobsluze Vodafonu, je to otázka minuty.
Pokud to chceš zadara, tak si to musíš aktivovat na té stránce jako vánoční dárek. Dojde ti sms od kdy to můžeš používat. Ale pozor, aktivovat do konce ledna.
- Owner
- Master Level 8.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Něco podobného má O2 ,ale moc se s tím nechlubí. Jedná se o ten internet v mobilu na zkoušku (2měs.). Vyzkoušel jsem ,ale pro obvyklé používání je to blbost a ještě k tomu ta cena (40kč/týden
). 

Fallout fan | HJT | MWAV | CCleaner | Provozuji Minecraft server Minecore.cz | Osobní blog
Notebook: Thinkpad X200s - 12", Core2Duo L9300, 9cell, 240GB SSD, 5GB DDR3
PC: AMD Phenom II X6 1055T, 12GB DDR3, AMD 6870, 500GB Seagate 7200.12
Notebook: Thinkpad X200s - 12", Core2Duo L9300, 9cell, 240GB SSD, 5GB DDR3
PC: AMD Phenom II X6 1055T, 12GB DDR3, AMD 6870, 500GB Seagate 7200.12
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 8
- 3243