Někdo se mi připojuje k Internetu!
Re: Někdo se mi připojuje k Internetu!
Forhill: Mjo dalo, ale těžko se to popisuje.... Když jinak nedáš tak Ovl. Panely-Centrum síť.-Teď tam najdeš tu síť - Zobrazit stav - Vlastnosti tak tam by to snad mělo být, bohužel nemám možnost odzkoušet páč sám jedu na wifině tudíž by mi tu všecko spadlo... 

No stress, have fun.
Mám doma přístup k jedněm widlím tak jsem to prohledal a našel jsem tohle ( viz. příloha ) když napíšu do pole Heslo -> heslo kterým chci zabezpečit Wifi u routeru , a dám OK tak to stačí ?
Ano.
EDIT: Pro jistotu napiš, zda to nějak dopadlo
EDIT: Pro jistotu napiš, zda to nějak dopadlo

No stress, have fun.
Určitě se hned ozvu , tak zatím moc díky 

PS. pokud ti bliká u widlí že se ti někdo připojil k wifině tak se nejedná o router... tzn .-> "heslo kterým chci zabezpečit Wifi u routeru " bych řekl spíš "heslo kterým chci zabezpečit vytvořenou síť" - tedy pokud se nemýlím a s tou sítí to není úplně jinak... 

No stress, have fun.
takže tímto zabezpečím jen Router ? a vytvořenou síť zabezpečím jak ? :-) prostě potřebuji abych měl na Wifi heslo , kdyby se někdo chtěl připojit tak by ho musel zadat.. tz. vytvořit heslo na wifi připojení ,na to jak ?
samozřejmě je to v uvozovkách , protože jediná opravdu zabezpečená wifina je taková, která je zakopaná metr pod zemí a nevedou k ní žádné dráty
,ale když nebudu chtít nic jiného , jen zaheslovat připojení k Wifi ...tak to provedu nejjednodušším způsobem , a to je jak ? :-)

je mi jasné že přez internetový prohlížeč , zadáním IP adresy , přihlášení a v nastavení dát heslo. Ale jak je možné že se adresa nezačína 192. a tudíš mi v prohlížeči nic nenaběhne.
Tak teď jsem z toho úplněj s prominutím deb*l .... Widle ti hlásejí, že se ti někdo připojil k síti, což nehlásejí pokud se někdo připojí na router tzn. se připojuje na síť z widlí... a najednou zase vytahuješ IP a router... tak mi prosímtě řekni, co vlastně chceš... asi by bylo nejlepší vše oscreenovat... protože takhle se v tom asi nikdo z nás tady nevyzná 

No stress, have fun.
Jsem na tom problémovym stroji :-) problém je v routeru . :-) nekdo se připojuje na wifi k routeru ... potřebuji tedy zaheslovat tu wifinu , ale žádná adresa nezačíná 192. takže to nemůžu udělat přes ten internetovej prohlížeč
tady je screen z toho jak jsem se bavili , ale nejsou tady ty Vlastnosti -> Zabezpečení takže nemůžu zadat to heslo
(viz. příloha) tak co ted s tím ? 

Jestli se někdo připojuje k wifi co vysílá router, tak se musíš dostat do toho webového rozhraní, abys mohl nastavit to heslo, jinak tu wifi síť nezabezpečíš, pokud Ti nefunguje ta adresa, kterou jsem ti už psal, tak ji buď někdo změnil, nebo musí být napsaná v manuálu toho routeru.
PC: Gigabyte GA-MA790XT-UD4P, AMD Phenom II X3 720 @ X4, CM Hyper 212 Plus, Kingston HyperX 4GB (kit 2x 2GB) 1600MHz CL8,
Sapphire ATI Radeon HD 4850 Vapor-X 1GB, HDD1: WD Caviar Blue 160GB, HDD2: WD Caviar Black 640GB, Seasonic 500W,
Windows 7 Home Premium 64bit
NTB: Acer TM 4272WLMi
Sapphire ATI Radeon HD 4850 Vapor-X 1GB, HDD1: WD Caviar Blue 160GB, HDD2: WD Caviar Black 640GB, Seasonic 500W,
Windows 7 Home Premium 64bit
NTB: Acer TM 4272WLMi
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 1
- 12945
-
od pikaso.andreas
Zobrazit poslední příspěvek
23 led 2025 10:42
-
- 8
- 3460
-
od Bary-Jan
05 úno 2025 22:07
-
-
Nižší rychlost internetu po rekonstrukci Příloha(y)
od PlumJelinek » 25 lis 2024 19:54 » v Administrace sítě - 6
- 4895
-
od Riviera kid
26 lis 2024 12:48
-
-
- 3
- 3571
-
od petr22