WD CLOUD 3TB - nastavení

Problematika administrace LAN či WIFI sítí

Moderátor: Mods_senior

Mira2506
Level 2.5
Level 2.5
Příspěvky: 268
Registrován: listopad 06
Pohlaví: Muž

WD CLOUD 3TB - nastavení

Příspěvekod Mira2506 » 18 lis 2017 09:42

Zdravím,potřeboval bych poradit ohledně vytváření a přístupu uzivatelů na tomnto NASU.Omlouvám se,ale jsem začátečník tak mě nekamenujte.Instalace proběla OK.Poradil by někdo přes Skype?Umím vytvořit nového uřovatele a i složku,ale nevím jak se přihlásit atd..

Skype:mira2506



Reklama
Mira2506
Level 2.5
Level 2.5
Příspěvky: 268
Registrován: listopad 06
Pohlaví: Muž

Re: WD CLOUD 3TB - nastavení

Příspěvekod Mira2506 » 19 lis 2017 21:28

wd errror.jpg
Nemohu se přihlásit kde dělám chybu?
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.

Uživatelský avatar
X
Tvůrce článků
Elite Level 12.5
Elite Level 12.5
Příspěvky: 18943
Registrován: květen 07
Pohlaví: Muž

Re: WD CLOUD 3TB - nastavení

Příspěvekod X » 19 lis 2017 21:33

Občas probuzení NASu chvíli trvá, také heslo musí být napsáno zcela přesně (velké / malé písmena) ... + doporučuji fixovat IP NASu na pevnou adresu, viz modemrouter.

cejny
Level 3.5
Level 3.5
Příspěvky: 678
Registrován: leden 15
Pohlaví: Muž

Re: WD CLOUD 3TB - nastavení

Příspěvekod cejny » 20 lis 2017 00:22

Moznosti jak pridat data sdilena pres sambu je vice, ne jen pres gui.

Jde to i pres prikazovou radku
net use R: \\openwrt\<share> /USER:<USERNAME> <password> /PERSISTENT:YES

tuhhle cestu \\openwrt\<share> samo zmen na tu co je ve screnu, v ceste taky muzes pouzit ip nasu
R: je pismeno co se priradi vramci win, prikaz je z slozene z vice zdroju, je mozne ze bude potreba prohodit user,passwd za /persistent:yes , pripadne se podivej jake atributy lze pouzit

To ze ti to haze ze nemas prava beru, nekde je rana, duvoc proc to tvrdi ze mas z daneho pc jiz nejake spojeni s nasem aktivni a ze to neni povoleno, je druha vec.
Doporuciji klidne napovedu win a google. Samba sama tomu branit nemusi a podle mne ani takto nebude, nejake omezeni tam asi bude, ale driv aby se jen driv na vicenasobne prihlaseni z vice mist, ... Driv to bude nastavenim win, coz je drvi vlastnost.
https://superuser.com/questions/95872/s ... rent-users
Kazdopadme je jedno z reseni pouzit jednou textove oznaceni nasu v siti, jak ho mas na screnu a podruhe ip adresu.
Lenovo Thinkpad T430, 8 GB RAM, 160 GB SSD, LCD 1600x900, wifi AGN, Kubuntu
REPRO Yamaha HS8/Mackie CR5BT
DAC Audinst HUD-mx2

Mira2506
Level 2.5
Level 2.5
Příspěvky: 268
Registrován: listopad 06
Pohlaví: Muž

Re: WD CLOUD 3TB - nastavení

Příspěvekod Mira2506 » 28 lis 2017 17:05

Je tu někdo kdo vlastní tento CLOUD?Chtěl bych se zeptat na pár věcí.Díky

Uživatelský avatar
X
Tvůrce článků
Elite Level 12.5
Elite Level 12.5
Příspěvky: 18943
Registrován: květen 07
Pohlaví: Muž

Re: WD CLOUD 3TB - nastavení

Příspěvekod X » 29 lis 2017 07:44

Mám WD My Cloud 6 TB.


  • Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • 3TB HDD
    od jaro911 » 27 kvě 2018 08:06 » v Rady s výběrem hardwaru a sestavením PC
    7
    374
    od petr22
    27 kvě 2018 11:41
  • Jaký 3TB hardisk?
    od Honzis » 29 lis 2017 02:37 » v Rady s výběrem hardwaru a sestavením PC
    75
    3476
    od mmmartin
    31 bře 2018 20:58
  • Výběr 3TB pevného disku
    od Truger » 09 led 2018 20:43 » v Rady s výběrem hardwaru a sestavením PC
    0
    193
    od Truger
    09 led 2018 20:43
  • WD Raid Edition 3TB do desktopu?
    od pepan321 » 09 bře 2018 14:18 » v Rady s výběrem hardwaru a sestavením PC
    3
    368
    od Blitzkrieg
    11 bře 2018 19:40
  • 2TB nebo 3TB hdd? nějaké rizika?
    od muffy » 28 srp 2018 19:33 » v Rady s výběrem hardwaru a sestavením PC
    9
    433
    od vuLva
    29 srp 2018 12:37

Zpět na “Administrace sítě”

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: CommonCrawl [Bot] a 0 hostů