WD CLOUD 3TB - nastavení

Problematika administrace LAN či WIFI sítí

Moderátor: Mods_senior

Mira2506
Level 2.5
Level 2.5
Příspěvky: 272
Registrován: listopad 06
Pohlaví: Muž

WD CLOUD 3TB - nastavení

Příspěvekod Mira2506 » 18 lis 2017 09:42

Zdravím,potřeboval bych poradit ohledně vytváření a přístupu uzivatelů na tomnto NASU.Omlouvám se,ale jsem začátečník tak mě nekamenujte.Instalace proběla OK.Poradil by někdo přes Skype?Umím vytvořit nového uřovatele a i složku,ale nevím jak se přihlásit atd..

Skype:mira2506



Reklama
Mira2506
Level 2.5
Level 2.5
Příspěvky: 272
Registrován: listopad 06
Pohlaví: Muž

Re: WD CLOUD 3TB - nastavení

Příspěvekod Mira2506 » 19 lis 2017 21:28

wd errror.jpg
Nemohu se přihlásit kde dělám chybu?
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.

Uživatelský avatar
X
Elite Level 12.5
Elite Level 12.5
Příspěvky: 19002
Registrován: květen 07
Pohlaví: Muž

Re: WD CLOUD 3TB - nastavení

Příspěvekod X » 19 lis 2017 21:33

Občas probuzení NASu chvíli trvá, také heslo musí být napsáno zcela přesně (velké / malé písmena) ... + doporučuji fixovat IP NASu na pevnou adresu, viz modemrouter.

cejny
Level 3.5
Level 3.5
Příspěvky: 720
Registrován: leden 15
Pohlaví: Muž

Re: WD CLOUD 3TB - nastavení

Příspěvekod cejny » 20 lis 2017 00:22

Moznosti jak pridat data sdilena pres sambu je vice, ne jen pres gui.

Jde to i pres prikazovou radku
net use R: \\openwrt\<share> /USER:<USERNAME> <password> /PERSISTENT:YES

tuhhle cestu \\openwrt\<share> samo zmen na tu co je ve screnu, v ceste taky muzes pouzit ip nasu
R: je pismeno co se priradi vramci win, prikaz je z slozene z vice zdroju, je mozne ze bude potreba prohodit user,passwd za /persistent:yes , pripadne se podivej jake atributy lze pouzit

To ze ti to haze ze nemas prava beru, nekde je rana, duvoc proc to tvrdi ze mas z daneho pc jiz nejake spojeni s nasem aktivni a ze to neni povoleno, je druha vec.
Doporuciji klidne napovedu win a google. Samba sama tomu branit nemusi a podle mne ani takto nebude, nejake omezeni tam asi bude, ale driv aby se jen driv na vicenasobne prihlaseni z vice mist, ... Driv to bude nastavenim win, coz je drvi vlastnost.
https://superuser.com/questions/95872/s ... rent-users
Kazdopadme je jedno z reseni pouzit jednou textove oznaceni nasu v siti, jak ho mas na screnu a podruhe ip adresu.
Thinkpad T540p, i7-4810MQ, 16 GB RAM, 240 GB SSD, 15,6", 1920 x 1080

Mira2506
Level 2.5
Level 2.5
Příspěvky: 272
Registrován: listopad 06
Pohlaví: Muž

Re: WD CLOUD 3TB - nastavení

Příspěvekod Mira2506 » 28 lis 2017 17:05

Je tu někdo kdo vlastní tento CLOUD?Chtěl bych se zeptat na pár věcí.Díky

Uživatelský avatar
X
Elite Level 12.5
Elite Level 12.5
Příspěvky: 19002
Registrován: květen 07
Pohlaví: Muž

Re: WD CLOUD 3TB - nastavení

Příspěvekod X » 29 lis 2017 07:44

Mám WD My Cloud 6 TB.


  • Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • WD cloud -2TB -nastavení
    od Mira2506 » 19 kvě 2019 10:25 » v Sítě - hardware
    0
    443
    od Mira2506
    19 kvě 2019 10:25
  • HyperX Cloud II
    od Benny86 » 24 pro 2018 15:09 » v Rady s výběrem hardwaru a sestavením PC
    2
    407
    od Slosik
    25 pro 2018 14:51
  • Nové pc - nastavení FAN, HDD a RAM
    od Zidy » 11 pro 2019 18:34 » v Problémy s hardwarem
    5
    241
    od Zidy
    12 pro 2019 19:10
  • Nastavení notepadu
    od Venus » 24 úno 2019 18:15 » v Kancelářské balíky
    0
    469
    od Venus
    24 úno 2019 18:15
  • Nastavení plochy
    od Fask » 26 pro 2018 15:42 » v Mobily, tablety a jiná přenosná zařízení
    2
    629
    od šulda
    26 pro 2018 18:31

Zpět na “Administrace sítě”

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: CommonCrawl [Bot] a 0 hostů