ASUS Router RT-AC1200

Problematika administrace LAN či WIFI sítí

Moderátor: Mods_senior

Uživatelský avatar
ITCrowd
Tvůrce článků
Elite Level 12
Elite Level 12
Příspěvky: 17017
Registrován: březen 10
Pohlaví: Muž

Re: ASUS Router RT-AC1200

Příspěvekod ITCrowd » 01 úno 2019 19:19

To on ví. Problém je, že se do něj nemůže dostat, a pokud by ho resetoval, tak se nastavení ztratí. Bylo to tu už řečeno, čti prosím všechny příspěvky v tématu.


Zkusili jste to vypnout a zapnout? Problémy řeším pouze v tématech. Do SZ mi proto píšete zbytečně.
Základní diagnostika WiFi Jak na diagnostiku sítě Router jako switch Proč je nesmysl chtít router s velkým dosahem Vybíráme router

Reklama
AbloyDee
Level 1
Level 1
Příspěvky: 57
Registrován: duben 18
Pohlaví: Muž

Re: ASUS Router RT-AC1200

Příspěvekod AbloyDee » 03 úno 2019 10:30

Nejde to nějak aby si ASUS router vzal sám veškeré info ze starého routeru? Jakože starý router mam zapojený klasicky do net a z něj mi jde kabel do ASUSu do net a pak mam zapojený pc.

Dodatečně přidáno po 10 minutách 47 vteřinách:
Jakože tohle připojení mi nevadí nějak to funguje problém je že se nějaký stránky nenačtou a musím to Xkrát refreshovat aby se vůbec načetli, a píše to bud že stránka je nedostupná nebo že načtení trvalo příliš dlouho to mě docela štve.

Uživatelský avatar
ITCrowd
Tvůrce článků
Elite Level 12
Elite Level 12
Příspěvky: 17017
Registrován: březen 10
Pohlaví: Muž

Re: ASUS Router RT-AC1200

Příspěvekod ITCrowd » 04 úno 2019 12:20

Protožře to máš zapojené blbě, proto to zlobí.
Už ti to bylo jasně řečeno, aby se obrátil na providera, který ti potřebné údaje sdělí.
"Nejde to nějak aby si ASUS router vzal sám veškeré info ze starého routeru?" I kdyby to šlo, stejně bys potřeboval přístupové údaje k routeru, které nemáš.
Zkusili jste to vypnout a zapnout? Problémy řeším pouze v tématech. Do SZ mi proto píšete zbytečně.
Základní diagnostika WiFi Jak na diagnostiku sítě Router jako switch Proč je nesmysl chtít router s velkým dosahem Vybíráme router

AbloyDee
Level 1
Level 1
Příspěvky: 57
Registrován: duben 18
Pohlaví: Muž

Re: ASUS Router RT-AC1200

Příspěvekod AbloyDee » 05 úno 2019 09:54

Tak našel jsem papír o instalaci internetu jako DNS, maska, brána, IP DNS , SMPT ... jenže v asusu nic takového jakoby není jen IP a DNS ... tady mám ještě DNS1 a DNS2 ... tak fakt nevím kam to vyplnit.

Dodatečně přidáno po 1 minutě 57 vteřinách:
Našel jsem DNS1 a DNS2 ale třeba SMPT nikde nevidím.

Dodatečně přidáno po 31 minutách 28 vteřinách:
Zkoušel jsem tam napsat co šlo ale stejně to nefungovalo .. psalo mi to že je problém s DHCP. Tak fakt nevím.

Uživatelský avatar
ITCrowd
Tvůrce článků
Elite Level 12
Elite Level 12
Příspěvky: 17017
Registrován: březen 10
Pohlaví: Muž

Re: ASUS Router RT-AC1200

Příspěvekod ITCrowd » 05 úno 2019 16:52

ITCrowd píše:Kontaktuj poskytovatele, ať ti sdělí tvé údaje k připojení. Ty potom vyplníš do toho asusu.

A MAC adresa co?
Koho máš jako poskytovatele? To je fakt takový problém tam zavolat a zjistit si to?
Zkusili jste to vypnout a zapnout? Problémy řeším pouze v tématech. Do SZ mi proto píšete zbytečně.
Základní diagnostika WiFi Jak na diagnostiku sítě Router jako switch Proč je nesmysl chtít router s velkým dosahem Vybíráme router


  • Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • Zvýšení dosahu router Asus
    od Otakar » 03 lis 2018 14:37 » v Vše ostatní (inet)
    6
    1467
    od ITCrowd
    05 lis 2018 10:15
  • Router ASUS RT-N18U nebo TP-LINK Archer C7 AC1750
    od BigSandy » 05 dub 2019 14:44 » v Sítě - hardware
    4
    701
    od nations112
    06 dub 2019 09:51
  • router mikrotik, potřebuji aby router fungoval jako repeater
    od Jana Malá » 02 říj 2019 07:55 » v Sítě - hardware
    3
    390
    od dvorakj
    02 říj 2019 18:44
  • ASUS x202e vs. ASUS EEE 1000H
    od Bakys18 » 16 pro 2018 02:40 » v Rady s výběrem hardwaru a sestavením PC
    1
    329
    od Zivan
    16 pro 2018 08:12
  • ASUS RT-AC66U B1 vs ASUS RT-AC65P
    od Manoust » 30 zář 2019 21:03 » v Sítě - hardware
    2
    177
    od Manoust
    30 zář 2019 21:36

Zpět na “Administrace sítě”

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: CommonCrawl [Bot] a 3 hosti