Časté výpadky na O2 VDSL Vyřešeno
-
- Pohlaví:
Re: Časté výpadky na O2 VDSL
proto se ptám, kdo nastavoval ten mikrotik. Ten jediný zůstal. A tazatel jasně nepatří mezi znalce - tím nic proti němu. Možná mu ho doporučil a nastavil ten odborník na sítě, co mu pak doporučil toho tplinka.
-
- Guru Level 15
- Pohlaví:
Ja to pochopil tak, ze TP Link a Mikrotik se koupil az nasledne kdyz to padalo na dvou O2 zarizenich.
Jestli tam je celou dobu ten samy Mikrotik, tak to bude delat on nebo jeho nastaveni.
Jedine logicke zduvodneni stejneho problemu s kombinacemi nekolika ruznych zarizeni je dum postaveny
na byvalem pohanskem pohrebisti.....
Jestli tam je celou dobu ten samy Mikrotik, tak to bude delat on nebo jeho nastaveni.
Jedine logicke zduvodneni stejneho problemu s kombinacemi nekolika ruznych zarizeni je dum postaveny
na byvalem pohanskem pohrebisti.....
-
- nováček
- Pohlaví:
Problém tedy asi bude v nastavení mikrotiku protože jsem to nastavoval já sám přes "quickset". Kdyžtak posílám obrázky z pingplotteru před výpadkem a při výpadku
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
-
- Pohlaví:
Ano je to mikrotik. Aspoň ta IP 88.1. na to vypadá.
Mikrotik není router pro BFU, ale pro profesionály. Buď si zaplať odborníka, nebo se zbav mikrotiku.
Už minule jsem psal, abys ten mikrotik odpojil a jel jen na smartboxu. Takže tak učiň.
Mikrotik není router pro BFU, ale pro profesionály. Buď si zaplať odborníka, nebo se zbav mikrotiku.
Už minule jsem psal, abys ten mikrotik odpojil a jel jen na smartboxu. Takže tak učiň.
-
- nováček
- Pohlaví:
OK, změním tedy zpátky na smart box ale jak říkám stále budu mít výpadky ale zkusím zavolat do O2
-
- Level 4
- Pohlaví:
Re: Časté výpadky na O2 VDSL Vyřešeno
Nevolej na linku a napiš si rovnou na Guru chat a máš to rychlejší.
Windows 11 PRO 64bit, Základní deska: Asus Strix B550-F Gaming, CPU: AMD Ryzen 5 5600, Grafická karta: ASUS TUF GAMING GeForce RTX 3060 Ti O8G GDDR6X, Ram: Kingston FURY 32GB KIT DDR4 3200MHz CL16, Disk: Kingston KC3000 NVMe 1TB, Chladič: Endorfy Fera 5, Zdroj: MSI MPG A650GF
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 17
- 4376
-
od atari
05 čer 2024 17:52
-