Už je to delší dobu, co nám na škole zablokovali javascript v prohlížečích, ale úspešně jsme jej obcházeli pomocí místního proxy serveru. Ale prázdniny jsou fuč, admini jsou chytřejší a adresa a port je změněn. Vím že to má své důvody, z hlediska bezpečnosti a morálky v hodinách, ale nepatřím k lidem, kteří by dělali něco, u čeho by neznali svoje následky. Důvod je prostý, občas bych se potřeboval připojit na stránky, kde to bez javy nejde..
Momentální alternativou je nám portable Chrome se staženým pluginem, ale stává se nám, když to spustí více lidí, tak se nehorázně zpomalý chod PC.
Co jsem hledal tak na internetu, našel jsem program SuperScan 3.0, který slouží ke skenování portů a "prý" tato verze je nejlepší. Ale netuším, jak nalézt proxy server. Je tu možnost, jaké porty chci skenovat, rozmezí IP adres..ale samotná proxy mi utíká. Sice je možnost, že by si "zneviditelnili" samotnou proxy, ale neobávám se, že by byli na takové úrovni..
Jak nalézt proxy v síti?
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 2
- 2458
-
od pinzerce
Zobrazit poslední příspěvek
16 lis 2024 13:56
-
-
HP Pavilion G6 - nemožnost připojení k síti Příloha(y)
od DenyKr » 13 zář 2024 21:47 » v Problémy s hardwarem - 19
- 5062
-
od DenyKr
15 zář 2024 14:14
-
-
-
PS5 se odmítá připojit k 5GHz síti - hlásí špatné heslo
od Renee » 19 srp 2024 09:13 » v Vše ostatní (inet) - 14
- 7872
-
od Renee
19 srp 2024 14:01
-
-
-
Problémy v síti na obrázku - proč nemůžou počítače komunikovat mezi sebou Příloha(y)
od zuzana3 » 25 pro 2024 20:33 » v Administrace sítě - 7
- 5182
-
od zuzana3
25 pro 2024 22:23
-