Dobrý den,
mám doma dva pocitace zesitované a to stolni bezi na win7 a přenosný na win vista home.Oba jsou připojeni k internetu přes router linksys,stolni kabelem a notas přes wifi.
Problém je u mě v tom,že jsem je zesitoval na sdilení souboru,vytvoril profily pro sdilení na každém hardisku.Sit je videt na obou pocitacích a i pocitace jsou zobrazeny.Problem je,že nemuzu z jednoho na druhy neco kopirovat,ci vzdalenem pocitaci cokoliv mazat na hardisku.Vzdy mi to vyhodi hlasku,ze nemam opravneni.
Profili na sdileni jsem nastavil a zaskrtnul veskere moznosti,to jest uplne řízení.Na obou počítačích jsem nastaven,jako administrator,ale stejne mi to nefunguje.
Mám i vypnute sdílení chraněné heslem.Budu rád za každou radu,už nevím,kde je chyba.
Předem děkuji za odpoved
Síť mezi win7 a win Vista home – kopírování mezi sebou*
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
Síť mezi win7 a win Vista home – kopírování mezi sebou*
Naposledy upravil(a) Myloš dne 25 říj 2009 23:12, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Oprava nadpisu ze zavádějícího „sit mezi win7 a win vista home“. Opravdu jsem netušil, o jakém SITU mluvíš – a ono to bylo o SÍTI. Kdybys používal diakritiku, bylo by vše jasné.
Důvod: Oprava nadpisu ze zavádějícího „sit mezi win7 a win vista home“. Opravdu jsem netušil, o jakém SITU mluvíš – a ono to bylo o SÍTI. Kdybys používal diakritiku, bylo by vše jasné.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Problémy v síti na obrázku - proč nemůžou počítače komunikovat mezi sebou Příloha(y)
od zuzana3 » 25 pro 2024 20:33 » v Administrace sítě - 7
- 5182
-
od zuzana3
Zobrazit poslední příspěvek
25 pro 2024 22:23
-
-
- 0
- 2762
-
od LukM
19 říj 2024 14:03
-
-
Tablet jenom pro Home Assistant.
od BigSandy » 14 bře 2025 20:35 » v Mobily, tablety a jiná přenosná zařízení - 2
- 4741
-
od Zivan
15 bře 2025 08:57
-