Mam problem s tim ze mi "neco" neustale komunikuje mezi PC a Netem,ale nevim co,pripojeni pri absolutni necinnosti cehokoliv o cem vim kolisa mezi 0,3 - 3kb/s.Zacal mi to delat z niceho nic od rana,a nic noveho jsem neinstaloval.A jeste jeden problemek: kdyz chci naistalovat CoD2 nebo nejaky patch na nej,tak to nejde a vzdy mi napise:
Error 1606.Could not access network location alluserprofile\start menu\programs\startup. Ale delalo mi to vice programu,ale nepotrebuju je zatim tak je to ok,ale casem je potrebovat budu tak bych to rad vyresil!Prikladam Hijackthis. Diky za rady!!!
Logfile of HijackThis v1.99.1
Scan saved at 13:54:29, on 22.4.2006
Platform: Windows XP SP2 (WinNT 5.01.2600)
MSIE: Internet Explorer v6.00 SP2 (6.00.2900.2180)
Running processes:
C:\WINDOWS\System32\smss.exe
C:\WINDOWS\system32\winlogon.exe
C:\WINDOWS\system32\services.exe
C:\WINDOWS\system32\lsass.exe
C:\WINDOWS\system32\Ati2evxx.exe
C:\WINDOWS\system32\svchost.exe
C:\WINDOWS\System32\svchost.exe
C:\WINDOWS\system32\LEXBCES.EXE
C:\WINDOWS\system32\LEXPPS.EXE
C:\WINDOWS\system32\spoolsv.exe
C:\WINDOWS\system32\Ati2evxx.exe
C:\WINDOWS\Explorer.EXE
C:\WINDOWS\stsystra.exe
C:\Program Files\ATI Technologies\ATI.ACE\cli.exe
C:\WINDOWS\system32\LVCOMSX.EXE
C:\Program Files\Logitech\Video\LogiTray.exe
C:\Program Files\ASUSTek\ASUSDVD\PDVDServ.exe
C:\PROGRA~1\ALWILS~1\Avast4\ashDisp.exe
C:\Program Files\DAEMON Tools\daemon.exe
C:\Program Files\Java\j2re1.4.2_05\bin\jusched.exe
C:\Program Files\Seznam\Postak\Postak.exe
C:\Program Files\ConMet\ConMet.exe
C:\Program Files\Zone Labs\ZoneAlarm\zlclient.exe
C:\WINDOWS\system32\ctfmon.exe
C:\Program Files\Common Files\Ahead\lib\NMBgMonitor.exe
C:\Program Files\Stardock\ObjectDock\ObjectDock.exe
C:\Program Files\Logitech\Video\FxSvr2.exe
C:\Program Files\Rainlendar\Rainlendar.exe
C:\Program Files\Alwil Software\Avast4\aswUpdSv.exe
C:\Program Files\Alwil Software\Avast4\ashServ.exe
C:\WINDOWS\system32\svchost.exe
C:\WINDOWS\system32\ZoneLabs\vsmon.exe
C:\Program Files\Alwil Software\Avast4\ashMaiSv.exe
C:\Program Files\Alwil Software\Avast4\ashWebSv.exe
C:\WINDOWS\system32\wuauclt.exe
D:\Instalace\Správa PC\HijackThis.exe
R0 - HKCU\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Start Page = http://www.seznam.cz/
R1 - HKCU\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Window Title = Microsoft Internet Explorer
R0 - HKCU\Software\Microsoft\Internet Explorer\Toolbar,LinksFolderName = Odkazy
O2 - BHO: AcroIEHlprObj Class - {06849E9F-C8D7-4D59-B87D-784B7D6BE0B3} - C:\Program Files\Adobe\Acrobat 6.0 CE\Reader\ActiveX\AcroIEHelper.dll
O2 - BHO: (no name) - {53707962-6F74-2D53-2644-206D7942484F} - C:\PROGRA~1\SPYBOT~1\SDHelper.dll
O4 - HKLM\..\Run: [SigmatelSysTrayApp] stsystra.exe
O4 - HKLM\..\Run: [ATICCC] "C:\Program Files\ATI Technologies\ATI.ACE\cli.exe" runtime -Delay
O4 - HKLM\..\Run: [LVCOMSX] C:\WINDOWS\system32\LVCOMSX.EXE
O4 - HKLM\..\Run: [LogitechVideoRepair] C:\Program Files\Logitech\Video\ISStart.exe
O4 - HKLM\..\Run: [LogitechVideoTray] C:\Program Files\Logitech\Video\LogiTray.exe
O4 - HKLM\..\Run: [RemoteControl] "C:\Program Files\ASUSTek\ASUSDVD\PDVDServ.exe"
O4 - HKLM\..\Run: [avast!] C:\PROGRA~1\ALWILS~1\Avast4\ashDisp.exe
O4 - HKLM\..\Run: [Kazaap-Scan] 'C:\Program Files\Kazaap\Kazaap.exe' -s
O4 - HKLM\..\Run: [DAEMON Tools] "C:\Program Files\DAEMON Tools\daemon.exe" -lang 1033
O4 - HKLM\..\Run: [SunJavaUpdateSched] C:\Program Files\Java\j2re1.4.2_05\bin\jusched.exe
O4 - HKLM\..\Run: [Logitech Hardware Abstraction Layer] KHALMNPR.EXE
O4 - HKLM\..\Run: [SMail] "C:\Program Files\Seznam\Postak\Postak.exe"
O4 - HKLM\..\Run: [NeroFilterCheck] C:\WINDOWS\system32\NeroCheck.exe
O4 - HKLM\..\Run: [ConMet] C:\Program Files\ConMet\ConMet.exe
O4 - HKLM\..\Run: [Kazaap-Update] C:\Program Files\Kazaap\update.exe -s
O4 - HKLM\..\Run: [Zone Labs Client] C:\Program Files\Zone Labs\ZoneAlarm\zlclient.exe
O4 - HKLM\..\Run: [Ezthemes_WhenUSaveNow_Installer] C:\Program Files\Ezthemes_WhenUSaveNow_Installer\Ezthemes_WhenUSaveNow_Installer.exe
O4 - HKCU\..\Run: [CTFMON.EXE] C:\WINDOWS\system32\ctfmon.exe
O4 - HKCU\..\Run: [LogitechSoftwareUpdate] "C:\Program Files\Logitech\Video\ManifestEngine.exe" boot
O4 - HKCU\..\Run: [BgMonitor_{79662E04-7C6C-4d9f-84C7-88D8A56B10AA}] "C:\Program Files\Common Files\Ahead\lib\NMBgMonitor.exe"
O4 - Startup: Stardock ObjectDock.lnk = C:\Program Files\Stardock\ObjectDock\ObjectDock.exe
O4 - Startup: Zástupce - Rainlendar.lnk = C:\Program Files\Rainlendar\Rainlendar.exe
O4 - Global Startup: Zástupce - Logitech SetPoint.lnk = C:\Program Files\Logitech\SetPoint\SetPoint.exe
O9 - Extra button: (no name) - {08B0E5C0-4FCB-11CF-AAA5-00401C608501} - C:\Program Files\Java\j2re1.4.2_05\bin\npjpi142_05.dll
O9 - Extra 'Tools' menuitem: Sun Java Console - {08B0E5C0-4FCB-11CF-AAA5-00401C608501} - C:\Program Files\Java\j2re1.4.2_05\bin\npjpi142_05.dll
O9 - Extra button: ICQ Lite - {B863453A-26C3-4e1f-A54D-A2CD196348E9} - C:\Program Files\ICQLite\ICQLite.exe
O9 - Extra 'Tools' menuitem: ICQ Lite - {B863453A-26C3-4e1f-A54D-A2CD196348E9} - C:\Program Files\ICQLite\ICQLite.exe
O9 - Extra button: Messenger - {FB5F1910-F110-11d2-BB9E-00C04F795683} - C:\Program Files\Messenger\msmsgs.exe
O9 - Extra 'Tools' menuitem: Windows Messenger - {FB5F1910-F110-11d2-BB9E-00C04F795683} - C:\Program Files\Messenger\msmsgs.exe
O17 - HKLM\System\CCS\Services\Tcpip\..\{BC9EE77D-BC5B-4FA4-9CF8-9EA4731CAA40}: NameServer = 83.245.76.11 64.5.32.38
O20 - Winlogon Notify: WgaLogon - C:\WINDOWS\SYSTEM32\WgaLogon.dll
O23 - Service: avast! iAVS4 Control Service (aswUpdSv) - Unknown owner - C:\Program Files\Alwil Software\Avast4\aswUpdSv.exe
O23 - Service: Ati HotKey Poller - ATI Technologies Inc. - C:\WINDOWS\system32\Ati2evxx.exe
O23 - Service: ATI Smart - Unknown owner - C:\WINDOWS\system32\ati2sgag.exe
O23 - Service: avast! Antivirus - Unknown owner - C:\Program Files\Alwil Software\Avast4\ashServ.exe
O23 - Service: avast! Mail Scanner - Unknown owner - C:\Program Files\Alwil Software\Avast4\ashMaiSv.exe" /service (file missing)
O23 - Service: avast! Web Scanner - Unknown owner - C:\Program Files\Alwil Software\Avast4\ashWebSv.exe" /service (file missing)
O23 - Service: LexBce Server (LexBceS) - Lexmark International, Inc. - C:\WINDOWS\system32\LEXBCES.EXE
O23 - Service: TrueVector Internet Monitor (vsmon) - Zone Labs, LLC - C:\WINDOWS\system32\ZoneLabs\vsmon.exe
/změna nadpisu
/mikel
Error 1606: Could not access network location ... (vyřešeno) Vyřešeno
- mijaja
- Tvůrce článků
-
Level 6.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Budeš muset navštívit Jottiscan a nechej zkontrolovat tyhle soubory:
C:\Program Files\Kazaap\Kazaap.exe . Kazaa bývá velmi zamořený
C:\Program Files\Ezthemes_WhenUSaveNow_Installer\Ezthemes_WhenUSaveNow_Installer.exe - WhenUSaveNow je hodně prezentován jako šmejd.
Napiš, jak jsi dopadl
K tomu hlášení chyby jsem našel stránku na mrkváku, ale v EN. - takže mně je to asi platné jak mrtvému zimník.
Ale řekl bych, že máš nastaveno nějaké omezení přístupu(instalace) programů do uživatelských profilů. Administrátorská práva atd. Podívej se po téhle linii. Nebo to někdo přeloží jinak?
C:\Program Files\Kazaap\Kazaap.exe . Kazaa bývá velmi zamořený
C:\Program Files\Ezthemes_WhenUSaveNow_Installer\Ezthemes_WhenUSaveNow_Installer.exe - WhenUSaveNow je hodně prezentován jako šmejd.
Napiš, jak jsi dopadl
K tomu hlášení chyby jsem našel stránku na mrkváku, ale v EN. - takže mně je to asi platné jak mrtvému zimník.
Ale řekl bych, že máš nastaveno nějaké omezení přístupu(instalace) programů do uživatelských profilů. Administrátorská práva atd. Podívej se po téhle linii. Nebo to někdo přeloží jinak?
Takže jsem přelouskal odkaz, který našel mijaja a píše se tam toto:
1. Problém může vzniknout, pokud se přeinstalovaly Win98 nebo WinME na WinXP. Pokud je to tvůj případ, pomůže oprava registrů.
V registrech najdi HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\User Shell Folders a v klíči Common Programs změň hodnotu na %ALLUSERSPROFILE%\Start Menu\Programs a pokud máš i klíč Common Administrative Tools, tak změň jeho hodnotu na %ALLUSERSPROFILE%\Start Menu\Programs\Administrative Tools. Pak restartuj.
Pomohlo to?
1. Problém může vzniknout, pokud se přeinstalovaly Win98 nebo WinME na WinXP. Pokud je to tvůj případ, pomůže oprava registrů.
V registrech najdi HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\User Shell Folders a v klíči Common Programs změň hodnotu na %ALLUSERSPROFILE%\Start Menu\Programs a pokud máš i klíč Common Administrative Tools, tak změň jeho hodnotu na %ALLUSERSPROFILE%\Start Menu\Programs\Administrative Tools. Pak restartuj.
Pomohlo to?
Znáte pravidla?
Tipy a triky ve Windows XP
Návody: HijackThis, MWAV, CCleaner (THX to mijaja)
Problémy, které chcete vyřešit pište sem do fóra. Neposílejte je emailem ani po ICQ!
Problémy, které chcete vyřešit pište sem do fóra. Neposílejte je emailem ani po ICQ!
- marcucci
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Prave ze to neni muj pripad,tahle masina citila vzdy jen XP!Anglina neni pro me problem(viz bydliste :-) ),taky jsem to prelouskl,a ani Symantec jsem nikdy nemel,tak nevim. Ten Kazaap jsem odstrelil a ten WhenYouSave taky(ale ten sel jen v nouzaku-F8).A na druhym compu,co spravuju pro kamose,jsou prakticky ty samy programy a hlavne HW a tam to jede.Jsem z toho hin 

Zkoušel ses dívat do registrů, jestli to tam něco nepřepsalo?
Znáte pravidla?
Start/Spustit napiš Regedit a OK.
Spustí se editor registrů. V levém okně je stromová struktura jako v Průzkumníku. Najdi tuhle cestu:
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\User Shell Folders
V pravém okně se objeví klíče, které jsou pro danou "větev". Všechny hodnoty ve sloupci Data musí začínat %ALLUSERSPROFILE%
Např. %ALLUSERSPROFILE%\Data aplikací
Jestli tam budeš mít něco jiného, tak napiš příklad sem.
Spustí se editor registrů. V levém okně je stromová struktura jako v Průzkumníku. Najdi tuhle cestu:
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\User Shell Folders
V pravém okně se objeví klíče, které jsou pro danou "větev". Všechny hodnoty ve sloupci Data musí začínat %ALLUSERSPROFILE%
Např. %ALLUSERSPROFILE%\Data aplikací
Jestli tam budeš mít něco jiného, tak napiš příklad sem.
Znáte pravidla?
- marcucci
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Mikel: RESPEKT!!! Kouknul jsem do registru a byly tam dve slozky %ALLUSERSPROFILE%\Nabídka Start\Programy,ale jedna byla malym pismem a cela mi tam nesedela,tak jsem ji dal vymazat a restart.A bylo to ok,az na to ze mi nenabehla dolni panel nastroju a trochu mi to vyrusilo ObjectDock listu.Ale po par upravach to jede.A uz mi to po startu nacte i mys(G7),coz je bomba,predtim jsem to musel delat manualne! Dik moc
Nemáš za co, ale problém našel mijaja.
Pro příště nemaž nic, když nevíš přesně, co to ovlivní. A pro jistotu, když chceš něco změnit, tak můžeš registry předtím exportovat (uložit). A kdyby to blblo, jako ve tvém případě, tak načteš ty uložené zpět.
Pro příště nemaž nic, když nevíš přesně, co to ovlivní. A pro jistotu, když chceš něco změnit, tak můžeš registry předtím exportovat (uložit). A kdyby to blblo, jako ve tvém případě, tak načteš ty uložené zpět.
Znáte pravidla?
Re: Error 1606: Could not access network location ... (vyřešeno)
díky všem, měl jsem stejný problém a díky vám vyřešeno :-) 

-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Error 1606: Could not access network location ... (vyřešeno)
Napadla mě taková věc.
Zakázat přístup na internet,instalovat co potřebujete a pak zase povolit.Mě to funguje
Zakázat přístup na internet,instalovat co potřebujete a pak zase povolit.Mě to funguje

Re: Error 1606: Could not access network location ... (vyřeš
Čaute mám ten istý problém, ale vyzerá to že tie registre sú v poriadku...Viete niekto v čom môže byť problém?