Propojení dvou PC a notebooku

Problematika administrace LAN či WIFI sítí

Moderátor: Mods_senior

Uživatelský avatar
T3NK
Level 2.5
Level 2.5
Příspěvky: 396
Registrován: duben 04
Pohlaví: Muž

Propojení dvou PC a notebooku

Příspěvekod T3NK » 08 srp 2006 15:29

CAWEC lidi, i když podle toho jak jsem si to tady pročetl to asi neppůjde se stejně zeptám. Mám jedno PC připojené k interentu pomocí ADSL a v tom PC má LAN a WiFi a potřeboval bych si to připojení nasdílet jak na notebook (WiFi) tak na PC (LAN) ale Windowsácký sdílení netu mě dovolí sdílet pouze na jedno z nich. Jde to nějak očůrat?
Jan Werich : Kde blb, tam nebezpečno.

Reklama
Uživatelský avatar
Weslo
Level 6
Level 6
Příspěvky: 3548
Registrován: červenec 06
Bydliště: Obříství/Praha
Pohlaví: Muž

Příspěvekod Weslo » 08 srp 2006 16:18

Jde to očurat pomocí programu ale nedoporučuju..nejjednoduší pro tebe bude si koupit switch a zapojit to oboje pomocí kabelu
E2180 | DFI LP UT ICFX 3200 TR2/G | 2x 1GB DDR2 800Mhz A-Data | ASUS HD 3650 512MB | WD 200GB | Corsair VX450 450W | Windows Vista Ultimate
Intel Little Falls 2 | 256MB DDR2 | 2x400GB | Fortron 250W | FreeNAS

Uživatelský avatar
T3NK
Level 2.5
Level 2.5
Příspěvky: 396
Registrován: duben 04
Pohlaví: Muž

Příspěvekod T3NK » 08 srp 2006 18:49

to nepujde protože WiFinu mam do USB
Jan Werich : Kde blb, tam nebezpečno.

Uživatelský avatar
Weslo
Level 6
Level 6
Příspěvky: 3548
Registrován: červenec 06
Bydliště: Obříství/Praha
Pohlaví: Muž

Příspěvekod Weslo » 08 srp 2006 20:07

no a ty máš AP? jestli jo tak si hoď bezdrát na všechny 3 kompy...

co se týče aplikace je to to lansuite ale nepodařilo se mi to nastavit aby to běhalo ani po prostudování návodu..
E2180 | DFI LP UT ICFX 3200 TR2/G | 2x 1GB DDR2 800Mhz A-Data | ASUS HD 3650 512MB | WD 200GB | Corsair VX450 450W | Windows Vista Ultimate
Intel Little Falls 2 | 256MB DDR2 | 2x400GB | Fortron 250W | FreeNAS

Uživatelský avatar
T3NK
Level 2.5
Level 2.5
Příspěvky: 396
Registrován: duben 04
Pohlaví: Muž

Příspěvekod T3NK » 08 srp 2006 21:54

mám tenhle blázinec a jedu přes Soft AP takže pohoda, akorát že nemám dalších 1200,- na druhej kus takže jsem mylsel že to nějak očůrám, ale jak je vidno tak to asi nevyjde :lol:
Jan Werich : Kde blb, tam nebezpečno.

cukista
Level 1
Level 1
Příspěvky: 51
Registrován: srpen 05
Pohlaví: Nespecifikováno

Příspěvekod cukista » 09 srp 2006 11:40

Možná to je blbost, ale třeba by šlo zapojit ty PC do série, tj. PC1-PC2 WiFi a PC2-PC3 LAN... Třeba by to šlo přemůstkovat.
Druhá myšlenka mne napadla - je síťový most... Zkušenosti s tím nemám, nicméně když jsem na to klikneš, tak tam je napsáno něco o spojení dvou sítí... Ale když tak nad tím přemýšlím, tak to už jsi určitě zkusil...

Uživatelský avatar
T3NK
Level 2.5
Level 2.5
Příspěvky: 396
Registrován: duben 04
Pohlaví: Muž

Příspěvekod T3NK » 09 srp 2006 11:46

jo jo došlo ti to krásně, přemostění jsem zkusil a nic, no asi to necháme ležet a ja až budou prahcy tak si koupim ještě jednu anténku
Jan Werich : Kde blb, tam nebezpečno.


  • Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • Propojeni dvou routeru
    od shockwave » 11 bře 2021 10:37 » v Problémy s hardwarem
    6
    685
    od RIKI22
    11 bře 2021 19:52
  • Propojeni dvou routeru
    od Jarda32 » 27 bře 2021 17:12 » v Sítě - hardware
    18
    1461
    od ITCrowd
    15 kvě 2021 08:37
  • Propojení dvou routerů TP-Link
    od vlachla » 15 kvě 2021 10:49 » v Sítě - hardware
    5
    521
    od ITCrowd
    15 kvě 2021 13:53
  • Nežádoucí propojení dvou mailů u Seznamu.
    od mmmartin » 20 říj 2021 22:09 » v Internet a internetové prohlížeče
    3
    390
    od mmmartin
    25 říj 2021 13:30
  • Propojení notebooku s monitorem
    od Pelda01 » 04 úno 2021 23:43 » v Problémy s hardwarem
    11
    442
    od Pelda01
    05 úno 2021 12:25

Zpět na “Administrace sítě”

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: CommonCrawl [Bot] a 0 hostů