LAN sit s WI-FI a prodloužení WI-FI

Problematika administrace LAN či WIFI sítí

Moderátor: Mods_senior

Dennis
nováček
Pohlaví: Muž
Stav:

LAN sit s WI-FI a prodloužení WI-FI

Příspěvekod Dennis » 20 kvě 2011 19:31

Zdravím mám po domě udělanou sít s routerem D-LINK DIR635 a Belkin včetně Wi-fi, potřeboval bych prodloužit dosah Wi-fi do vedlejšího domu, pred domem signál je ale uvnitř ne. Dostal jsem tip na TP-LINK W542G ale ten nedokážu dostat do WDS modu, je možné se mi podívat na nastavení stavajících dvou routerů a popřípadě poradit jak prodloužit signál? děkuji
Přílohy
belkin 02.jpg
belkin 02.jpg (72.57 KiB) Zobrazeno 740 x
belkin 01.jpg
belkin 01.jpg (45.67 KiB) Zobrazeno 740 x
dir635.jpg
schema site.jpg

Reklama
WikisRuleZz
Level 1
Level 1
Stav:

Re: LAN sit s WI-FI a prodloužení WI-FI

Příspěvekod WikisRuleZz » 26 kvě 2011 07:42

Co mám zkušenosti tak by u WDS modu měly být stejné routery. TP-LINK byl na WDS celkem blbý po jednom skoku jsem měl o 40-50% nižší rychlost. Jaké tam jsou antény u stávajících routerů?
"V případě hrubé nedbalosti hlavního počítače vedoucí k ohrožení posádky jsou všechny lodě Jupiterské důlní společnosti povinny mít záložní počítač, který nahradí počítač hlavní." Červený trpaslík.

Žbeky
Moderátor
Guru Level 13
Guru Level 13
Stav:

Příspěvekod Žbeky » 26 kvě 2011 14:07

Těch 50% dolů není TP-Linkem, ale technologií. U WDS se s každým použitým prvkem snižuje propustnost na polovinu
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.

HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra

Dennis
nováček
Stav:

Příspěvekod Dennis » 26 kvě 2011 20:29

všechno je jinak :-) DIR-635 neumí nastavení aby se na něj napojil jiný AP :-( takže budu muset všechno udělat úplně jinak, anteny jsou na DIR-635 a TP-LINK dané jiné 8db - TP-LINK TL-ANT2408CL všesměrová anténa, 2,4GHz 8dBi RSMA interiérová
povedlo se mi spojit TP-LINK a Belkin avšak belkin nedostane signál před druhý obchod :-( takže mi to je na nic

můžete mi prosím poradit jak mám předělat celou síť, počítám že se nevyhnu nákupu nových routerů

děkuji

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • Notebook Lenovo Y50-70 prodloužení FFC kabelu klávesnice Příloha(y)
    od SGvagon » 07 led 2025 01:46 » v Rady s výběrem hw a sestavením PC
    8
    2756
    od SGvagon Zobrazit poslední příspěvek
    28 led 2025 22:19

Zpět na “Administrace sítě”