Obmedzenie uploadu

Problematika administrace LAN či WIFI sítí

Moderátor: Mods_senior

Uživatelský avatar
Putcha
nováček
Příspěvky: 29
Registrován: duben 06
Pohlaví: Nespecifikováno

Obmedzenie uploadu

Příspěvekod Putcha » 20 srp 2006 17:43

Problem sa ma tak:
Mam net 512/64.
Som pripojeny na internet cez dalsi pocitac, a na tom pocitaci niekdo stale uploaduje a tim sa mi znacne zbrzdi internet (priemerne oneskoreneie o 10s ). Nedalo by sa na tom pocitaci obmedzit upload, ale tak, aby ho neobmedzilo aj mne?

Dakujem

Reklama
Uživatelský avatar
marcucci
Level 3
Level 3
Příspěvky: 404
Registrován: duben 05
Bydliště: Ireland
Pohlaví: Nespecifikováno

Příspěvekod marcucci » 20 srp 2006 17:56

Upload se omezit da na tom programku ktery uploaduje,pocitam ze nejake torrenty,DC++ nebo tak neco.Ale ale aby to neomezilo tebe tak to urcite nejde,ta odezva tam bude vzdy velka a obzvlast na tom tvym pripojeni! Ja mam 3M/384k a omezuje me to taky pri sdileni s druhym PC,ale u me ne tak drasticky.
AsusP5B,C2D E6400 2,13@3,0GHz,OCZ OpsEd 667@800Mhz 3×1GB, 250GB Maxtor+4×500GB WD,nVidia8800GTX,SB X-Fi ProGamerFatality,Samsung 22"LCD,Logitech 5.1 Z5500,2×DVD+RW,NZXT Apollo,Corsair 520W,LogitechG5+G7,Vista64bitUltimate+XP32bitHome+LinuxSuse64bit

Uživatelský avatar
Putcha
nováček
Příspěvky: 29
Registrován: duben 06
Pohlaví: Nespecifikováno

Příspěvekod Putcha » 20 srp 2006 17:59

No mas, pravdu. Problem je ze dotycny na druhom PC pouziva DC++ a nemieni sa ho vzdat. Tam je problem ten, ze DC++ pocita s minimalnum uploadom 20kBps a ja mam len 16kBps. V programe samotnom to obmezit nejde menej jak tych 20 kBps.

Tak aspom skuste poradit s tymto, mozno by sa to v nejakom firewalle dalo obmedit...

Uživatelský avatar
El Diablo
Moderátor
Elite Level 11.5
Elite Level 11.5
Příspěvky: 14099
Registrován: červen 06
Bydliště: In Hell
Pohlaví: Muž

Příspěvekod El Diablo » 20 srp 2006 20:14

Co Netlimiter?
RTFM!!! UBCD - Ultimate Boot CD Zkusili jste to vypnout a zapnout? Aneb z PIO do DMA a zpět... :) * Jak provést Clear CMOS
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware

i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H

Uživatelský avatar
mikel
Level 5
Level 5
Příspěvky: 2298
Registrován: květen 05
Bydliště: Karviná
Pohlaví: Muž

Příspěvekod mikel » 20 srp 2006 21:33

Souhlas s El Diablem, NetLimiter by to zvládnul, ale musel bys ho "dotyčnému" nainstalovat a nastavit mu omezení. To vidím jako větší problém, když už teď se nedokážete domluvit.
Znáte pravidla?
Tipy a triky ve Windows XP
Návody: HijackThis, MWAV, CCleaner (THX to mijaja)
Problémy, které chcete vyřešit pište sem do fóra. Neposílejte je emailem ani po ICQ!

toncis
Level 2
Level 2
Příspěvky: 188
Registrován: srpen 05
Pohlaví: Nespecifikováno

linka

Příspěvekod toncis » 20 srp 2006 22:21

ja myslim ze by si mohol platit svoju linku aby si to nemal zdielane snad tych 512 neni uz tak drahe alebo si zdielajte ale zvyste si linku aspon 4mega to uz sa da dychat poho

Uživatelský avatar
Putcha
nováček
Příspěvky: 29
Registrován: duben 06
Pohlaví: Nespecifikováno

Příspěvekod Putcha » 24 srp 2006 21:39

Ten Netlimiter zabral. Dakujem.


Zpět na “Administrace sítě”

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: CommonCrawl [Bot] a 0 hostů