Ahoj, chtěl bych se zeptat, jak se dá změnit IP adresa na notebooku ? Mám připojení: Modem > Router (kabelem k PC), (vzduchem k notebooku). Ctěl bych jinou IP než mám od poskytovatele internetu, šlo by to ? V manuálu routeru stojí, že by to mělo jít, ale mě se nějak nedaří. Měl bych to dělat přes webmanagera ? Prosím poraďte... mám router Asus RT-N10+
Díky
Změna IP adresy na routeru
Re: Změna IP adresy na routeru
To si ale musíš domluvit s providerem, pokud máš tedy statickou (neměnící se).
Mám statickou IP, ale v manuálu stojí, že se dá nastavit IP, kterou chci.
Jo, ale bez providera ani ťuk.
Aha, tak proč do toho návodu nco nenapíšou :)... diky
A nejak jinak by to asi neslo co ?
A nejak jinak by to asi neslo co ?
- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Manuál to píše správně. Můžeš si tam nastavit jakou ïp chceš. Ale bude ti to fungovat jen s jednou. Pokud by ses ale přestěhoval, tak router s továrně nastavenou jednou IP by ti byl na 2 věci. Takže nenadávej na návod, spíš si to sám ujasni. A ne, jinak než u poskytovatele to nejde
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
Pomocí veřejných proxyn na Netu se nechá IP více či také méně dobře maskovat, ovšem něco takového je velmi, ale velmi pomalé, často nepoužitelné. Ty použitelné proxy jsou placené. Copak jsi vyváděl, že chceš měnit svou IP?
ok,tak diky, zavolam poskytovatelovi, a nic jsem nevivadel, jen me vadi, ze mam stejnou IP jako par lidi tady...
- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
T oje? 192.168x.x nebo 10.0.0.1 co? Potom tě bude mít ISP za vtipálka roku
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
coze ? Ja nevim, nejsem v tom přeborník, ale moje IP je jina nez ta: 192.168.1.x.... uplne...
- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Potom nemůže být stejná jako u spousty lidí. Vlastně nikdo ji stejnou mít nemůže. Jakou ji teda máš?
jako normalni IP, ktera mi vyjede kdyz dam mojeip.cz je 77.48.172.106 , ale na routeru mam zadana nejaka cisla to DNS, a tohleto, od poskytovatele... tak nevim. Rikam, zacal jsem se o tom zajimat vcera.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 4
- 8252
-
od draxxx
Zobrazit poslední příspěvek
10 kvě 2025 18:46
-
-
Příchozí email z vlastní adresy, který jsem neodeslal (gmail)
od Milan21 » 08 srp 2024 16:31 » v Vše ostatní (bezp) - 5
- 4241
-
od jaro3
08 srp 2024 20:56
-
-
- 17
- 7612
-
od Fargotroniac
12 říj 2024 18:59
-
- 1
- 1749
-
od zeus
17 říj 2024 21:12
-
-
Zkratka na plochu - Změna obnovovací frekvence monitoru - TV (hledám)
od jkmaxfli » 31 bře 2025 13:04 » v Multimédia (filmy, hudba, CDs/DVDs) - 4
- 10382
-
od jkmaxfli
31 bře 2025 19:19
-