Zdravim. Kamaradka si koupila novej notes, je to Lenovo G575 (radeji nekomentujte ) a koupila to bez OS. Tak jsem ji ho sehnal (Windows Xp Home Edition) a hezky ji to nainstaloval (legalni verzi). Po instalaci se mi ale nezibrazilo v sitovem pripojeni naprosto nic. Nevim jakto. Ovladace jsem dostahoval a nainstaloval, ale stale to nebeha. Jedine co me napada, ze by v tom notesu nebyla sitova karta Ale to uz se snad bez nevyrabi, ne
Být tam musí jak klasická, tak Wifi. Odkud a jaké ovladače? Nejsou ve správci hardware nějaké vykřičníky? Co máš zobrazeno u sítí v Ovládacích panelech?
no kdyz si otevru spravce zarizeni - neni tam klasicke: "sitove adaptery" ale v "dalsi zarizeni" je: "sitovy adapter" a "sitovy adapter ethernet"... u obojiho jsou vykricniky, to ano. jako by je to vubec nerozpoznalo. dokonce nemaj ani nejakej obrazek, ale pouze zluty otaznik. u sitoveho pripojeni nemam ani carku...
--- Doplnění předchozího příspěvku (24 Led 2012 22:27) ---
jinak ovladace jsem stahoval od vyrobce primo k danemu OS...
už si nevím rady a tak prosím o pomoc.
Potřebuji zprovoznit starý HP Pavilion G6 od přítelkyně jako záložní NTB.
Protože byl vyměněn jako naprosto nepoužitelný, což se potvrdilo (Windows se ani nenačetly), udělal jsem čistou instalaci -...
PC s W11 Pro nevidím na síti. Nemohu přijít na to jak to udělat. Možná někdo z vás ví jak na to. Za odpověď děkuji předem.
Poslední příspěvek
Když dám průzkumníka v PC W11 a "adresář síť" tak tam není vidět. Jiný počítač vidím s W10. Když jdu na jiný počíta s w10 tak vidím ten počítač na kterém jsem ale ten počítač s W11 tam není. Potřebuji udělat sinchoronizaci hesel, které mi...
Prosím, pomohl by mi někdo z vás vyřešit problémy v síti na obrázku.
1.Proč nemůže PC1 komunikovat s PC2?
2.Proč nemůže PC1 komunikovat s PC0?
3.Proč nemůže PC0 zobrazit webovou stránku na stejnojmenném serveru.
Ahojky, nevím co se poslední dobou děje s mým notebookem, ale dost často mi BSoduje. Podle minidumpů vieweru pořád odkazuje na Nvidiu, několikrát jsem ji přeinstalovala... Ať tam byla Windows 10 a nebo Windows 11 dělá to úplně samý problém....
Poslední příspěvek
Takže normálně budu moct hrát hry i když to bude zakázané ?
max tak na integrované grafice jestli nějakou má no :)
Vždycky jsem nechal instalovat updaty Win 11 a pak jsem ručně aktualizoval grafiku.
Nyní nastal problém, že drivery aktualizovat nejdou, hlásí to, že probíhá instalace updatu nebo něčeho jiného. Přitom updaty žádné teď nemám, zkusil...
Poslední příspěvek
Prosím, můžeš napsat tyto info?
Název tvé gpu? + Jaké je id hardware té gpu?
Najdeš ve správce zařízení / tvá gpu / záložka Podrobnosti / Id hardwaru / zkopíruješ všechny řádky a vložíš je sem.
Jakou verzi se tam snažil instalovat Windows Update?...