nejde pripojit ICQ, Steam, Pokerstars a dalsi...
nejde pripojit ICQ, Steam, Pokerstars a dalsi...
Zdravim, nejde mi pripojit k icq, steamu, pokerstarsu a nekterym dalsim programum. Mam doma tri PC, dva s win 7 a jeden win xp a ani na jednom mi nejdou pripojit, tak si myslim ze by problem mohl byt v routeru(edimax br-6215srg). Mam pripojeni od upc. Nema nekdo radu co s tim?
Re: nejde pripojit ICQ, Steam, Pokerstars a dalsi...
Zkusi změnit adresy DNS serverů.
Vymazal jsi DNS cache na počítači?
Není nějak upravený soubors hosts?
Není nějak upravený soubors hosts?
Vracim se k tomu se zpozdenim, ale preci jenom bych to potreboval vyresit... Ano DNS cache jsem vymazal a co se tyce toho souboru host nevim co mas presne namysli tim upraveny, kde presne je a co by v nem melo byt. Jinak mi nefunguje icq, steam, pokerstars, garena a i league of ledends zkratka snad vsechny aplikace(hry) po site, fakt uz nevim co s tim. Nemate nekdo napad co bych mohl jeste zkusit? Byl bych hrozne vdecny uz sem z toho zoufalej.
kdyby to k necemu bylo tak tady prikladam ipconfig/all
kdyby to k necemu bylo tak tady prikladam ipconfig/all
-
- Level 3.5
- Pohlaví:
- Stav:
Není to firewallem??
Hele neni, to sem uz zkousel vypnul sem firewall od windows, vypnul sem avast a taky firewall v routeru. Podle myho to musi by neco v routeru nebo neco co souvisi s UPC, protoze jak jsem psal v prvnim prispevku mam doma tri pc a ani v jednom to nejde.
jenom doplnim do seznamu nefungujicich sopcast a torrent, jediny co mi snad funguje po site je full tilt poker.
Jeste poznatky, kdyz vyhodim router a do pc pichnu rovnou kabel vedouci od upc modemu tak porad nic nefunguje. Tim padem si myslim ze mym routerem to asi nebude.
jenom doplnim do seznamu nefungujicich sopcast a torrent, jediny co mi snad funguje po site je full tilt poker.
Jeste poznatky, kdyz vyhodim router a do pc pichnu rovnou kabel vedouci od upc modemu tak porad nic nefunguje. Tim padem si myslim ze mym routerem to asi nebude.
Dneska sem sem se docetl neco o synchronizaci casu v internetu, tak sem to zkusil a proste mi to nejde. At dam jakykoliv server tak mi to hodi "Pri synchronizaci s ..... dosli k chybe. Dana operace se vratila, protoze vyprsel casovy limit." Servery sem zkusil time-a.nist.gov, time-b.nist.gov, time-nw.nist.gov, time.nist.gov, tik.cesnet.cz, time.windows.com, 0.cz.pool.ntp.org, ntp.cesnet.cz,tak.cesnet.cz, ntp1.pvt.net, clock1.zcu.cz, europe.pool.ntp.org a dalsi proste nic nefunguje vsechno hazi tu chybu. Potom sem si stahnl Atomic clock syns a ten mi taky hazi chybu. Nemohl by to byt duvod (nesynchronovany cas) toho myho problemu? Za kazdou radu predem dekuju
edit: tak sem zkousel synchronizovat cas taky na mych ostatnich PC a ten samy problem, mam tuseni ze je duvod vsech mych problemu, ale jeste jak to vyresit. A jeste sem stahnl tento program http://keir.net/neutron.html ktery zkousi do nekonecna ruzne casove servery( uz mi bezi asi 20min a jeste nenasel serverer ktery by byl dostupny)
--- Doplnění předchozího příspěvku (21 Led 2013 16:40) ---
Tak uz je to vyresene. UPC bloklo porty kvuli nakym virum, zavolal jsem tam a hned to odblokli. Presto diky za rady
edit: tak sem zkousel synchronizovat cas taky na mych ostatnich PC a ten samy problem, mam tuseni ze je duvod vsech mych problemu, ale jeste jak to vyresit. A jeste sem stahnl tento program http://keir.net/neutron.html ktery zkousi do nekonecna ruzne casove servery( uz mi bezi asi 20min a jeste nenasel serverer ktery by byl dostupny)
--- Doplnění předchozího příspěvku (21 Led 2013 16:40) ---
Tak uz je to vyresene. UPC bloklo porty kvuli nakym virum, zavolal jsem tam a hned to odblokli. Presto diky za rady
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
NB DELL Latitude 7440,ale i někteé další problém s lepením.
od Ketty02 » 10 črc 2024 18:55 » v Vše ostatní (hw) - 1
- 2701
-
od liborek
Zobrazit poslední příspěvek
10 črc 2024 19:52
-
-
- 7
- 2538
-
od zeus