Když do prvního-vrchního slotu vložím nVme SSD Samsung 990 PRO - Deska nebootuje a nemůžu na něj nainstalovat OS.
Zkoušel jsem i další sloty, ale nic, bez odezvy.
Nejde mi ani tak o taktování, ale chci dát do PC dvě tyto karty, ale naopak chci snížit maximální spotřebu
cca na 85%, abych snížil hlučnost této GK. Všichni výrobci mají nějakou „utilitu“.
1. Jakou utilitu GK má Intel = Její název ? Prosím o web....
Poslední příspěvek
BIOS se nemusi konfigurovat nijak, dve graficke karty pres DirectX 12 musi umet vyuzivat aplikace.
Tedy tech nekolik aplikaci, ktere vice karet podporuji, bude fungovat samo.
Co ma byt cilem? Na hry je Intel Arc naprosto k nicemu, je to takova...
Potřeboval bych posunout obrazovku na notebooku ASUSS Vivobook s Win 11 o pár mm na levou stranu. Vytáčí mě, že když najedu myší uplně do pravé strany, musím se pořád vracet o kousíček zpět.
Projel jsem nastavení obrazovky, nastavení...
Poslední příspěvek
Tohle neni softwarovy problem. Proste je displej osazeny mimo stred ramecku.
Skutecne reseni viz vyse.
Jsi si jistý? Píše že když najede myší k okraji PŘEJEDE bar na posouvání a musí se myší vrátit. Kdyby to byl HW problém a jen neviděl sloupec...
ASUS ProArt LC 360: Prémiové vodní chlazení pro náročné profesionály
1.jpg
Jeden z nejznámějších výrobců komponent pro PC vydal novou řadu vodních chladičů pod značkou svou značkou ProArt. Obstojí vodní chlazení bez RGB proti jednomu z...
Poslední příspěvek
Chybejici podpora pro Theradripper a Xeon - existuje chladic, ktery ji ma? Tyto procesory maji podstatne
vetsi plochu heatspreaderu, tedy samotny blok musi byt vetsi, nez u beznych desktopovych procesoru.
Pokud to ma byt nevyhoda, ocekaval bych...
Mám základní desku ASUS TUF GAMING B550-PLUS. Do teď jsem měl 2x 8GB RAM ve slotech A2/B2. Teď jsem koupil další 2x 8GB, ale jiný výrobce (takt a časování stejné). Nějak nevím jak vlastně mám ty...
Poslední příspěvek
Samotné jsem je nezkoušel. Jinak jako, že budou fungovat na 2400 MHz je sice pěkné, ale to pak znamená ve hrách drastický úbytek výkonu a to nechci.