Ahoj Jen mám otázku viz. nadpis.. Mám kabely celkem blbě udělaný a nemám je zatažené dozadu. Snažil jsem se je hodit někam k hdd aby to tam moc nepřekáželo. Může to zvýšit teploty, když ta kabeláž je blbě udělaná? Díky
Ahoj vespolek, chtěl bych se zeptat/požádat o radu o dosažení co nejlepší airflow v mé počítačové skříni Corsair 275R Carbide Series Tempered Glass Black. V ní je usazen na předním panelu SilentiumPC Navis RGB 280 AiO a další tři větráky SilentiumPC...
Poslední příspěvek
Dobrá lidi, díky za pomoc. Zítra se na to vrhnu. :thumbup:
Dobrý večer. Koupil jsem si grafickou kartu AORUS GeForce® GTX 1080 Ti Xtreme Edition 11G, která má napájení 2x8pin. Bohužel mám zdroj EVGA 650 B3 650W 80Plus Bronze a nemám k němu ostatní kabely. Mám momentálně MSI GTX 1070 8G a tam je pouze...
Poslední příspěvek
Na AliXepressu, napr.
Nicmene, nebud prekvapen, az ta 1080 Ti umre. U takhle starych a zravych karet je to jen otazka casu, ta karta je 8 let stara a obvykla zivotnost je do 5 let.
Chtěl bych se zeptat jestli má někdo zkušenost s takovýma těma kurzama často i za 40-50k (často hradí ÚP).
Mám rád vše okolo IT a rád bych si takový kurz udělal, protože ze střední se zaměřeným na informatiku jsem bohužel odešel a tak mě...
Poslední příspěvek
Já si myslím, že AI bude jako frézka vs dláto. Nebo ruční pila a mafl.
Dnešní marketing bohužel má dnešní LLM téměř za AGI (obecnou AI), ale realita je prostě jiná. Zkuste si třeba LLM poprosit o navigaci, dostanete se úplně někam jinam. A je to...
Ahoj. Prosím o radu jak opravit překousané kabely reset sw, start tlačítko na pc case. Jaké vodiče koupit abych to pospojoval, pájet neumím. Stačí smrštovací fólie?
Bylo by dobré sehnat celý ten resetsw,speaker a led. Musím je vůbec zapojovat? Nebo...
Poslední příspěvek
Spoje lepené izolepou nedoporučuji, ten spoj má malou životnost.
to Hromotluk:
TY jsi jako projektant, který přišel ke známému (který chtěl namalovat rozvody vody na vytápění domu samotíží – tj. bez čerpadla). Projektant říkal, že majitel musí...
Staré routery značky Zyxel mají kritickou zranitelnost, tak pokud jste jejich majitelem, čtěte:
Jde o modely: VMG1312-B10A, VMG1312-B10B, VMG1312-B10E, VMG3312-B10A, VMG3313-B10A, VMG3926-B10B, VMG4325-B10A, VMG4380-B10A, VMG8324-B10A,...