Dají se stále přetaktovat non K skylake?
Dají se stále přetaktovat non K skylake?
Mám dotaz ohledně taktování non K skylake. Jde to ještě pořád taktovat? Jaká je na to dobrá deska a ovlivní to nějak paměti? Díky
- FlanK3r
- Tvůrce článků
-
Level 5
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Dají se stále přetaktovat non K skylake?
Jde to taktovat pouze v případě, že nebudeš dělat update BIOSu a musíš aktuálně doufa,t že desky co se nyní prodávají mají ještě starší verze BIOSu s podporou OC (ale na to bych moc nespoléhal).
Pokud vydržíš nějaký ten měsíc-dva, má být vydáno odemčené Core i3!
Deska např Asus Z170 Pro gaming
Pokud vydržíš nějaký ten měsíc-dva, má být vydáno odemčené Core i3!
Deska např Asus Z170 Pro gaming
AMD FX-8350@5GHz stabilní, Asus Crosshair V Formula-Z, 2x 4GB 2400MHz TridentX, AMD Radeon HD6870, SSD Kingston HyperX 256GB, cca 2TB pevné disky, Corsair TX850W. Další HW: AMD x4 955 BE, 965 BE, 970 BE, 975 BE, 980 BE, 1090T BE, 1100T BE, FX-4300, FX-6300, FX-8320, FX-8350, FX-9370 atd
Tady jde o to ze se mi podarilo sehnat skoro novy i7 6700 za 6k a jeste pro nej nemam desku ani pameti. Proto jsem polozil tenhle dotaz protoze nekdo treba slusnou non K OC desku poradit dokaze. Ztrata zaruky po downgrade biosu na nejaky ktery podporuje non K OC me netrapi. Spis bych uvital konkretni tip na desku na ktere to neni nijak slozite udelat.
- Karrex
- Elite Level 10
- Pohlaví:
- Stav:
Dají se stáhnout biosy (mohu poskytnout) pro skoro všechny OC desky na taktování uzamčených skylaků, ale nedoporučuju, po celou dobu pak jede CPU na ten takt bez přestávky.
Sestava v profilu.
Watercooling Club EXOverclocker@HWBot league rank#1 Aprilia Shiver Club BMW ///M Club
Watercooling Club EXOverclocker@HWBot league rank#1 Aprilia Shiver Club BMW ///M Club
Zpět na “Taktování a další úpravy PC”