Jak na druhý hardisk?
Jak na druhý hardisk?
Ahoj, našel jsem doma starý hardisk, kde je ještě starý windows. Na mém PC mám Windows XP Professional. Jenže já bych potřeboval všechny data z toho starého hardisku překopírovat na ten nový. Jak to mám udělat? Dík
- Owner
- Master Level 8.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: Jak na druhý hardisk?
1. Pokud je tvůj nový hdd sata a ten starý Ata, tak v Biosu akorát nastavíš prioritu bootu pro ten sata.
2. Jestliže jsou oba dva Ata a jsou na dvou kšandách, tak budeš postupovat stejně, jako v prvním případě.
3. Nebo je situace 2 hdd na 1 kšandě, v tom případě bootovací bude jumperem nastavený jako master a ten starý jako slave.
2. Jestliže jsou oba dva Ata a jsou na dvou kšandách, tak budeš postupovat stejně, jako v prvním případě.
3. Nebo je situace 2 hdd na 1 kšandě, v tom případě bootovací bude jumperem nastavený jako master a ten starý jako slave.
Fallout fan | HJT | MWAV | CCleaner | Provozuji Minecraft server Minecore.cz | Osobní blog
Notebook: Thinkpad X200s - 12", Core2Duo L9300, 9cell, 240GB SSD, 5GB DDR3
PC: AMD Phenom II X6 1055T, 12GB DDR3, AMD 6870, 500GB Seagate 7200.12
Notebook: Thinkpad X200s - 12", Core2Duo L9300, 9cell, 240GB SSD, 5GB DDR3
PC: AMD Phenom II X6 1055T, 12GB DDR3, AMD 6870, 500GB Seagate 7200.12
Také je možné (v systémových oblastech určitě), že si budeš muset přisvojit práva na složky.
úžas. proste pripoj hdda na sata alebo pata port v compe (priorita bootovania v bios musí zostať pôvodná). štartni comp do os a skopíruj data zo starého disku.
pig me and the whore
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 6
- 2901
-
od petr22
Zobrazit poslední příspěvek