Spyke: Já nepsal že nelegální win je brzdou, já psal že win z warez zrdojů je brzda.
Když si to stáhnu z msdn nebo někde jinde z legálních zdrojů tak v tom žádný svinstvo na 100% nebude ale pak si stáhnu aktivátor a v tom bude vir, pak stáhnu omylem KB971033 takže musim stáhnout removeWAT v kterým je taky vir, atd.. a budu v pr*eli.
Sestava PC za 15k - prosím doporučte
Re: Sestava PC za 15k - prosím doporučte
Just Fucking Google It!
To petaq nepřeháněj to s těma virama
Takovej loader od Daze (jestli víš o čem mluvím)jsem ještě neviděl zavirovanej,ale to sem nepatří.

- Spyke
- člen HW spec týmu
-
Master Level 7
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Na warez fórech se většinou setkáš s linky na reuploadovanou verzi originální neaktivované verze. Předem aktivované zaprvé nemají předpoklad pro nějakou delší životnost a zadruhé je stahují jen naivky, co chtějí ušetřit (proto jsem také psal, že je třeba použít trochu hlavu). Nechápu, proč by sis stahoval nějaký aktivátor, crack, či něco podobného. Pokud chci mít funkční verzi Windows, tak v této době jediná osvědčená metoda je postavena na SLIC 2.1, u níž už z principu nehrozí, že by byla od MS prolomena. Když už tu rozděluješ nelegální Windows a Windows z warez scény, mezi čímž dle mého v konečném důsledku tedy rozdíl není. Protože u metody uvedené výše vše potřebné (návod + linky) seženeš právě na warezu (obvykle tedy až potřebný BIOS, ale od toho tu je fórum My Digital Life), je to nelegální, ale brzda to v žádném případě není. Navíc se domnívám, že i v dnešní době laik by tento způsob "zlegalizování" zvládl manuálně bez jakýkoliv zautomatizovaných fičurín.. 
Když na to tak koukám, vypadá to docela i jako nabádání k nějakým nekalým praktikám. Abych předešel případnému nedorozumění, takhle to myšleno opravdu není..

Když na to tak koukám, vypadá to docela i jako nabádání k nějakým nekalým praktikám. Abych předešel případnému nedorozumění, takhle to myšleno opravdu není..

Prosím, pište česky! Čtěte příbalový leták a používejte Google.
* Na světě jsou dva druhy lidí, ti co mě mají rádi a ti co půjdou do pekla..
* Tak jsem infantilní, no a co? Každý je nějaký, někdo je třeba komunista..
-
- člen HW spec týmu
-
Elite Level 12
- Pohlaví:
- Stav:
Nechápu, proč by sis stahoval nějaký aktivátor, crack, či něco podobného. Pokud chci mít funkční verzi Windows, tak v této době jediná osvědčená metoda je postavena na SLIC 2.1
Což rozhodně není pravda. Nákup originálních Windows je mnohem jistější.
//to jsem napsal jenom proto, abych tady rozštípnul tu debatu o warez...
Nikdy neříkej, že to nejde, protože se najde někdo, kdo o tom neví a udělá to!
Chcete si nechat sestavit nový počítač?
Chcete si nechat sestavit nový počítač?
- Spyke
- člen HW spec týmu
-
Master Level 7
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Samozřejmě, o tom tu nikdo nepochyboval. Psal jsem jen, že pokud se už někdo rozhodně pro nelegální kopii, tohle je dnes jediná do budoucna funkční cesta.. 

Prosím, pište česky! Čtěte příbalový leták a používejte Google.
Já se přiznám, že mám WAREZ verzi a s tím, že by to byla nějaká brzda nemohu souhlasit, je to víceméně tak, jak píše Spyke.I většinu her si stáhnu, ale rozdíl od studentských let je, že když se mi hra líbí a nevymažu jí po chvilce hraní, koupím originál.Každopádně za wokna se mi tolik peněz dávat nechce i když už delší dobu si říkám, že za ten opravdu povedený Win 7 bych to i dal, takže časem originál koupím určitě....Každopádně jestli mi tu budete tvrdit, že s warezem jste neměli nic společného, tak vám řeknu jediné - NEVĚŘÍM.Znám snad stovky, možná tisíce lidí, rukama mi prošlo spoustu počítačů a hlavně si moc dobře pamatuji jak to chodilo v dobách kdy nebyl internet takovým standartem a lidi co kupovali a kupují vše striktně originální je snad promile z promile
A nevěřím, že zrovna zde se scházejí tak čestný lidi co by v životě warez nestáhli, leda by jste byli z OSA.Ano jsem hnusnej zloděj, ale snažím se a mám víc originálek, než kdy dřív, ale to bude hlavně tím, že dnes vydělávám....

-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 31
- 5246
-
od PARKR
Zobrazit poslední příspěvek
24 led 2025 16:26