Dobrej, Chtěl bych se zeptat, uvažuju o koupi ssd disku kde bych měl pouze os, ale nemám instalačni cd, os byl už v pc, lze to nějak vyřešit? překopirovat os na ssd je asi blbost že. Se v tom nevyznám tak se jen tak ptám.. Díky a Štastnej novej rok
OS jednoduše překopírovat nelze. Je třeba jej nainstalovat.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC! Nic není dokonalé, ani člověk!
Ahoj,
příbuzná shání nový notebook na doma, úhlopříčka klasika 15,6...žádné nároky na přenášení (váhu neřešit)...žádné nároky na design...prosil bych o nějáké tipy co v téhle kategorii aktuálně vychází nejlépe poměr cena/výkon....nebráním se ani...
Ahoj sháním k nové sestavě i nová herní sluchátka, abych si vychutnal zážitek na maximum. Rád bych si nechal doporučit od znalejších. Hledám nejlepší poměr cena výkon okolo 4 tisíc. Co jsem si načetl, tak bych asi dal přednost nějaké klasické...
Poslední příspěvek
S klasickou studiovou značkou souhlasím. Sám dlouhodobě používám Sennheisery HD xxx a jako herní jsem vždy doporučoval Senny PC 350/360, které se už bohužel nevyrábí.
Současné herní Senny GSP 600 (300) mají sice docela dobré uživatelské recenze, ale...
Zdravím všetkých v tejto komunite, potreboval by som poradiť s novou PC zostavou. A to bez monitora,win a príslušenstva.
Cena uvedená je orientačná, pokiaľ ma presvedčíte že sa vyplatí ísť po ten či onen komponent cez čiaru tak nieje problém....
Poslední příspěvek
Za mě přibližně nějak takhle .
500 CZK můžeš ušetřit, když koupíš na Mironetu CPU .
Alternativně , když vezmeš CPU na Mironetu, 1 TB SSD, horší case tak se dostaneš na 7800 XT za cca 26 K CZK.
Zdravím, jsem hodně casual hráč (nějaké ty příběhové hry, JRPG/RPG, atd.) a po cca 13 letech jsem se rozhodl si opět koupit nějaké to "herní" PC ke konzoli, zároveň jsem se rozhodl, že využiji téhle příležitosti a zkusím si sestavit PC...
Poslední příspěvek
V tom rozpočtu vybráno celkem dobře. Jen ten Sharkoon ve mě nevzbuzuje důvěru, nemá perforovaný horní díl a může se to vevnitř dost zahřívat/hučet (7800XT nemá zrovna malou spotřebu).