kompatibilita patice s procesorem Vyřešeno
Re: kompatibilita patice s procesorem Vyřešeno
Tak sem vlož typ té nové desky a já Ti pošlu odkaz na seznam podporovaných procesorů. Ale ta patice je fakt archaická, stojí vůbec zato ten PC na základě takové desky dávat dohromady??
Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
Re: kompatibilita patice s procesorem
http://www.ascendtech.us/toshiba-v00014 ... 48150.aspx
no když už mám tu desku ,tak do toho půjdu, moc už to stát nebude a laptop je starý dva a půl roku
no když už mám tu desku ,tak do toho půjdu, moc už to stát nebude a laptop je starý dva a půl roku
Že je to laptop jsi měl říct hned na začátku. To mění situaci a v tom Ti neporadím, protože u notebooků je mnohdy problém zprovoznit ho s originální náhradní deskou třeba jen jiné revize, natož s nějakou jinou deskou, která tam, jak jsi uvedl, "pasuje". Sorry, ale v tom Ti bude muset zkusit poradit někdo jiný.
Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
nic se neděje....
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
PSU kompatibilita s novou základní deskou Příloha(y)
od Viktor737 » 26 zář 2024 17:06 » v Rady s výběrem hw a sestavením PC - 17
- 5371
-
od Viktor737
Zobrazit poslední příspěvek
29 zář 2024 15:04
-
Zpět na “Taktování a další úpravy PC”