Zdravím, prosimvás bylo by možné nataktovat tuto grafiku :
Hraji často World of Warcraft, ale mám tam cca 6-8 FPS, což je fakt celkem dost na nic .. Nechtěl bych zas něco, co by mi udělalo "zázrak" a za týden bych si mohl pořídit new PC, chtěl bych něco, co by jen trošku zvýšilo výkon (FPS). Bylo by něco takového ? Koukal jsem na net a všude možně byly prográmky jako GMABooster atd., ale nevím, co použít na tuto kartu
GMABooster asi ne, pro tvůj integrovný VGA Intel® GMA X4500 není podpora, evidentně to tedy nemělo smys, jinak by autoři úspěšně pokračovali a vesele bohatli. O jiné utilitě osobně nevím. A vlastně se ani nedivím. Zisk minimální, riziko zničení chipsetu vysoké. Můžeš stáhnout BIOS pro svou základná desku, ten vy měl obsahovat i VGA BIOS. Přečteš pár knih a na základě získaných zkušeností provedeš úpravy hodnot přímo ve VGA BIOSu. Hodně štěstí.
Naposledy upravil(a) MiliNess dne 27 lis 2013 19:21, celkem upraveno 1 x.
-každý má svou pravdu a ta se nemusí vždycky shodovat s tvou vlastní -naše problémy jsou pouze v naší hlavě -okolní svět není ani dobrý ani špatný, je mu zcela lhostejné, jestli existuješ -nejdůležitější v životě je láska. Všechno ostatní jsou zbytečnosti
Jinak se můžeš podívat na ty směšné parametry a porovnat je s nějakou dnešní lowendovou grafickou kartou za 500,-
-každý má svou pravdu a ta se nemusí vždycky shodovat s tvou vlastní -naše problémy jsou pouze v naší hlavě -okolní svět není ani dobrý ani špatný, je mu zcela lhostejné, jestli existuješ -nejdůležitější v životě je láska. Všechno ostatní jsou zbytečnosti
Nejde mi ani tak o taktování, ale chci dát do PC dvě tyto karty, ale naopak chci snížit maximální spotřebu
cca na 85%, abych snížil hlučnost této GK. Všichni výrobci mají nějakou „utilitu“.
1. Jakou utilitu GK má Intel = Její název ? Prosím o web....
Poslední příspěvek
BIOS se nemusi konfigurovat nijak, dve graficke karty pres DirectX 12 musi umet vyuzivat aplikace.
Tedy tech nekolik aplikaci, ktere vice karet podporuji, bude fungovat samo.
Co ma byt cilem? Na hry je Intel Arc naprosto k nicemu, je to takova...
Vlastním notebook lenovo a mám trable s používáním AutoCadu. Procesor ryzen 7 8845HS, 16GB RAM, s integrovanou grafikou Radeon 780M a dedikovanou grafickou kartou NVIDIA RTX3050 6GB. Výkon by měl být dostatečný...
Poslední příspěvek
Vyřešeno :-O Díky moc s 90hz displayem to bylo fakt hrozný, teď je to jiná...
edit: každopádně teď už to nepotřebuji, ale pro zajímavost, nevíš proč je zašedlá ta nabídka nastavení individuálních programů v 3D nastavení NVIDIA control panelu?
Stáhnul jsem si nejnovější ovladače grafiky a hry jedou v pořádku. Ale na pozadí po nějaké době Windows Update stáhne sám starší verzi a instaluje ji. Takže jsem dal pozastavit aktualizace na 5 týdnů a nainstaloval nejnovější ovladače grafiky (už...
Poslední příspěvek
Aby som upresnil: v prípade WU /ÁNO (Doporučené) - M$ prehľadáva svoj server a podľa VID identifikuje HW v PC. A narazí na grafiku. Tá má (napr.) identifikáciu " PCI\VEN_10DE&DEV_1X91&SUBSYS_3X4117XX&REV_A1 " (nedávam konkrétny...