Fajn .. -> v BIOSu jsem byl .. Ale nevím co jsem tam měl vyřešit .. Byli tam různé složky tipu BOOS a takové .. Nic o procesoru a přehřívání či tak - V tom já se nevyznám .. - Dal jsem správce zařízení tam pak ovladače našel jsem si ten od mé grafiky (Já mám ten ATI) Dal jsem aktualizovat a vyjela mi hláška ''Ovladač tohoto zařízení je aktuální'' - Tak teda nevím ... Už čekám že se to zase vypne ..
--- Doplnění předchozího příspěvku (23 Led 2013 22:42) ---
No .. A nejpravděpodobnější příčina ? která by to mohla dělat ? - To vypínání - co takhle zkusit aktualizovat všechny mé ovladače - v BIOSu jsem to našel - Na kolik to tam mám nastavit nebo tak - Podle mě mám něco nastaveno špatně v tom BIOSu protože tam mám u spousty věcí např. password enabled atd.. :)
Vypínání notebooku - Prosím nutnou radu
-
- Pohlaví:
Re: Vypínání notebooku - Prosím nutnou radu
Když už máš ten everest, tak v něm klikni na grafickou kartu, jestli tam máš skutečně tu ATI. Vypíše to i čip, takže tím se zbavíme jedné nejistoty.
A v BIOSu nic neměň pokud nebudeš přesně vědět co a proč děláš. To není nic na postup typu pokus - omyl.
a nepiš mi do sz
A v BIOSu nic neměň pokud nebudeš přesně vědět co a proč děláš. To není nic na postup typu pokus - omyl.
a nepiš mi do sz
- karlos
- Master Level 8
- Pohlaví:
- Stav:
Nezakládej se stejným problémem více témat. Řešení problému to neuspíší, jen si vysloužíš žlutou kartu a když budeš obzvláště vytrvalý, tak to můžeš dotáhnout k zabanování účtu. Duplicitní téma jsem "vyřešil".
Co nejde silou, jde ještě větší silou... :-)
Takže co přesně z toho everestu chceš slyšet klidně ti vypíšu co budeš potřebovat :)
Zamrzá nebo vypíná ? Měl jsem kdysi acer a ten pořád zamrzával mohl za to hdd, Pokud se vypíná a nic tomu po hw stránce není zkusil bych reinstal windowsu , protože nějaký ten virus by tam mohl být ... :) Nejlépe přes Acer Erecovery pak to máš i s opětovnou instalací ovladačů :)
No .. Tak nevím jestli zamrzá a nebo se vypíná .. Ale dám ti takový příklad . Např. poslouchám rádio a tedkom jako třeba hraje písnička nebo je reklama to je jedno a když se to sekne dělá to chvíly ten zvuk jako by zrrrrr a pak se to prostě zhasne a zčerná .. Dávám ti tady obrázek . Vypadá to tam sice jako by to tam byla čmouha ale není to ono je to odraz ze světla je to jinač celé černé ..
--- Doplnění předchozího příspěvku (27 Led 2013 22:59) ---
Abych dodal fotil jsem to na zemi již po vypnutí .. Jinač ho mám na podložce + Přehřívání to určitě není ..
--- Doplnění předchozího příspěvku (27 Led 2013 22:59) ---
Abych dodal fotil jsem to na zemi již po vypnutí .. Jinač ho mám na podložce + Přehřívání to určitě není ..
Porad se nemuzu zbavit dojmu že to dělá HDD, ale zkus to recovery udela to reinstal a navic to obnovi ovladace a diky tomu vyloucis moznost sofrware zavady. Pokud to bude blbnout i pak muze za to hardware
Ahoj,O tom AcerRecove.. Vubec nic nevím,Bude to na mě asi zložité nevím s tím co a jak - Navíc v počítači to nemám takže bych si to musel asi stáhnout ne ?
Návod :) Aj ale snad poradí :) http://www.youtube.com/watch?v=pmVT0Z9r6_Q
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Žádost o radu s koupí notebooku
od Impo168 » 31 led 2025 14:39 » v Rady s výběrem hw a sestavením PC - 0
- 1872