Zdravím,
mám procesor AMD Athlon X2 64 5400 + Black edition,základní desku ASUS M2N-E, u procesoru bych chtěl využít té možnosti taktování.V biosu už jsem se hrabal a je tam ten násobič a už jsem to i zkoušel ale jediný problém je ten že když procesor taktuju já nevím třeba do 3.2 Ghz tak ještě systém naběhne ale třeba občas spadne no a když taktuji třeba na 4.5 Ghz tak už systém ani nenaběhne a to mě štve protože procesor takový takt v pořádku zvládá a teplota stoupne tak o 10°C (při základní frekvenci má někde 30-35°C) ale je mě to k prdu když mě nenaběhne systém..někde jsem četl že by se mělo nastavit i vyšší napětí ale když tam mám nastavené AUTO tak si myslím že to by se mělo automaticky nastavit k tomu taktu který procesoru dám nebo kde by mohl být problém že nenaběhne systém? Prosím o rady Předem Děkuji
Přetaktování AMD X2 64 5400+ black edition
- jaro3
- člen Security týmu
-
Guru Level 15
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Přetaktování AMD X2 64 5400+ black edition
Tu desku mám , jsi na hranici , nic bych být Tebou nepřetaktovával. Akorát si to rozhodíš..
Při práci s programy HJT, ComboFix,MbAM, SDFix aj. zavřete všechny ostatní aplikace a prohlížeče!
Neposílejte logy do soukromých zpráv.Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto , Žbeky a Orcus.
Pokud budete spokojeni , můžete podpořit naše forum:Podpora fóra
Neposílejte logy do soukromých zpráv.Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto , Žbeky a Orcus.
Pokud budete spokojeni , můžete podpořit naše forum:Podpora fóra
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 38
- 79360
-
od Kogaku
Zobrazit poslední příspěvek