redukce z vga nebo hdmi na usb bo oprava kontaktu u minintb

Taktujete či jinak upravujete své PC? Sdělte nám své zkušenosti, vložte sem své dotazy…

Moderátoři: Mods_junior, Mods_senior, HW spec team

pidlo
Level 4
Level 4
Pohlaví: Muž
Stav:

redukce z vga nebo hdmi na usb bo oprava kontaktu u minintb

Příspěvekod pidlo » 22 srp 2013 09:57

dobrý den je redukce z hdi nebo vga na usb dostal jsem mini ntb a tam je špatný kontakt po případě jak tento kontak na displey opravit? díky za rady.
pro mě by bylo nejlepší sehnat redukci abych to pích do usb a měl pokoj. Páč se mi to drbat nechce.
Jinak jede odzkoušeno jen problikává černá občas se chytí vím stopro řže to je konaktem..

Reklama
zeus
Elite Level 10.5
Elite Level 10.5
Stav:

Re: redukce z vga nebo hdmi na usb bo oprava kontaktu u mini

Příspěvekod zeus » 22 srp 2013 10:23

Jsem trochu zmaten. Mas notes, kde nejde display a chces to 'opravit' redukci z externiho vystupu graficke karty do USB?
Prazaci jo ty se maj, az kdyz si me zavolaj..

pidlo
Level 4
Level 4
Stav:

Příspěvekod pidlo » 22 srp 2013 10:38

ne Jednoduše dostal jsem pro sebe notas s tím že je špatný kontakt a abych se do toho nemusel vrtat bude pro mě nejlepší ta redukce. jInak se v tom budu muset vrtat ale ntb není moje parketa. a jak sem ted sám zjistil ntb jede v pohodě jen se prostě ten display nechytá. chytne se čas od času v určité poloze skoro zavřeno. ten ntb nemá externí kartu chci připojit externí monitor přes usb tak abych monitor dal bud do hdmi nebo vga a mohl ho strčit do usb snad jsem to napsal dobře. Jedná se o to dkle mě stačí ho na týden sprovoznit aby byl v poho za týden už budu mít pro bráchupc. a když by se mi podařilo o sprovoznit úplně byl by pro máti na internet. mě stačí nějaká te redukce monitor strčím do redukce takže bud hdm nebo vga a usb do ntb. jedáná se o provizorní řešení. Mohl ych použít toto? http://interlink.tsbohemia.cz/premiumco ... 47869.html dát dotoho vga a z toho do usb nebo to je něco jinčího? nebo toto http://interlink.tsbohemia.cz/redukce-u ... 26491.html usb musí být samec a hdmi nebo vga samice.
co toto? tohle už by měl osedět ne? http://www.alza.cz/lenovo-displayport-n ... 395005.htm

zeus
Elite Level 10.5
Elite Level 10.5
Stav:

Příspěvekod zeus » 22 srp 2013 14:57

Proc tak slozite? Zapojis proste do vystupu na tele netbooku prislusny kabel od monitoru a jedes. Nejspis budes muset prepnout ve Win zobrazeni nejakou funkcni klavesou (Fn+F.).
Prazaci jo ty se maj, az kdyz si me zavolaj..

pidlo
Level 4
Level 4
Stav:

Příspěvekod pidlo » 22 srp 2013 16:07

Kdyby to mělo vstup vga nebo hdmi tak to udělám proto scháním redukci nebo způsob jak to spravit aby ten desplay jel.

wattmetr
Master Level 7.5
Master Level 7.5
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:

Příspěvekod wattmetr » 22 srp 2013 16:13

Připadá mi to, jako když chceš, aby slon ošu..l mravence :P
Vždyť je tak jednoduché vzít VGA kabel a propojit VGA výstup ntb s VGA vstupem monitoru a je hotovo!

Prosím Tě, ujasni si, co je vstup a co výstup a kde máš a kde nemáš VGA a HDMI konektory :mad:

--- Doplnění předchozího příspěvku (22 Srp 2013 16:14) ---

pidlo píše:Kdyby to mělo vstup vga nebo hdmi tak to udělám proto scháním redukci nebo způsob jak to spravit aby ten desplay jel.

Cojeto "TO"?
Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...

pidlo
Level 4
Level 4
Stav:

Příspěvekod pidlo » 22 srp 2013 16:44

jestl ichceš pojd na skype pidlo1990 ukážu ti tu hračku ve video hovoru já jsem ho dostal s tím že ten kontakt tam je špatný. má to 3 usb vypadá to jak malí notásek má to android a vstup na sítovku to vše a slot na kartu bo co to je za blbost tot vše kdyby to mělo port na vga nebo hdmi tak už tam ten exterák mám a nic neřeším.

wattmetr
Master Level 7.5
Master Level 7.5
Stav:

Příspěvekod wattmetr » 22 srp 2013 16:48

Věci se řeší ve fóru a ne soukromě.
Začínám Ti pomalu rozumět. Patrně by Ti pomohla jakási externí grafická karta se vstupem USB, do kterého bys připojil tu svou hračku, a výstupem VGA nebo HDMI na připojení monitoru. Zatím nevím, zda něco takového existuje, pokusím se to zjistit, ale obávám se, že za chvíli musím končit, takže možná večer.
Rozumím tomu dobře?
Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...

ondoubek
Level 6.5
Level 6.5
Stav:

Příspěvekod ondoubek » 22 srp 2013 16:50

Já tě chápu ;-) Prostě má v NTB nějak podělaný kontakt displaye a tak mu display funguje jen v určité poloze. Nechce se v tom vrtat a spravovat to. Tak jestli existuje věc, do který by se dal přes USB připojit externí monitor, jelikož NTB nemá výstup na externí monitor. Je to tak?

Říkáš že je to ten android netbook (takový ta čína za 2000 kč? ).
Ten usb do vga/hdmi neexistuje (myslím, pro android už vůbec). Ten display se dá spravit napohodu, pokud je jen špatný kontakt.

pidlo
Level 4
Level 4
Stav:

Příspěvekod pidlo » 22 srp 2013 16:56

je jen špatný kontakt nechci se do toho vrtat páč tomu nerozumím. Jinak ondoupek rozumí dobře. já ten ntb dostal jen na net . Já vím že fungují externí gk ale to jsou zbytečně vyhiozený peníze. ale nevím jak ty externí grafiky fungují. a vůbec jestli by tam jeli.
Nevím co je to za ntb ani kolik stál darovanému koni na zuby nehleď kdybych si to dokázal spravit tak bych tio udělal ale fakt nemám odvahu do toho vrtat.
A právě proto at se do toho nemusím vrtat nebo utrácet velký peníza za externí gk tak hledám nějakou redukci která dokáže hdmi nebo vga změnit na usb a usb vrazit do ntb.

wattmetr
Master Level 7.5
Master Level 7.5
Stav:

Příspěvekod wattmetr » 22 srp 2013 16:59

Pokud máš v ntb klasické USB (i to lze redukovat na mini apod), pak máš na výběr zde: http://www.srovnanicen.cz/q/externi%20graficka%20karta/ . Ale pozor, ať s Tebou nešlehnou ceny :lol:
Jednoduchá a levná redukce neexistuje a ani nemůže. To je jako bys chtěl třeba přímou redukci z 220V na repro výstup ;)

pidlo
Level 4
Level 4
Stav:

Příspěvekod pidlo » 22 srp 2013 17:02

Právě kvůli těm cenám jsem hledal redukci. Popřípadě jak ten kontak spravit pjku nemám ani bych s ní dio toho nešáhl kluk už to tu lepený trošku má le fakt nevím kam sáhnout co je to ten nějaký pásek bo tak nějak to říkal ted nevím a fakt se do toho nechci hrabat a ty ceny jsou fakt zabijácký.

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • Blokování kontaktu v Messengeru
    od ja2311 » 05 led 2025 12:58 » v Komunikace na internetu
    2
    16105
    od ja2311 Zobrazit poslední příspěvek
    11 led 2025 09:08
  • Nabíjecí redukce Příloha(y)
    od klimA. » 07 říj 2024 17:34 » v Sítě - hardware
    15
    5128
    od kecalek Zobrazit poslední příspěvek
    15 led 2025 12:30
  • Oprava, servis Iphone 11, 14 Pro
    od amirinda » 04 kvě 2025 10:00 » v Mobily, tablety a jiná přenosná zařízení
    2
    1492
    od peta501 Zobrazit poslední příspěvek
    04 kvě 2025 16:39
  • oprava sformátovaného disku SSD
    od sabrik » 06 pro 2024 11:22 » v Windows 11, 10, 8...
    8
    3123
    od sabrik Zobrazit poslední příspěvek
    06 pro 2024 15:35
  • oprava neposlouchatelného pořadu - Audacity
    od Turion » 29 bře 2025 18:13 » v Vše ostatní (sw)
    11
    5672
    od Turion Zobrazit poslední příspěvek
    01 dub 2025 16:10

Zpět na “Taktování a další úpravy PC”