Corsair RGB Pro 2x8GB 3200mhz c16

Taktujete či jinak upravujete své PC? Sdělte nám své zkušenosti, vložte sem své dotazy…

Moderátoři: Mods_junior, Mods_senior, HW spec team

Uživatelský avatar
Baggy
Level 4
Level 4
Příspěvky: 1411
Registrován: srpen 12
Pohlaví: Muž

Corsair RGB Pro 2x8GB 3200mhz c16

Příspěvekod Baggy » 08 úno 2020 11:35

Zdravím,
Rád bych Vás poprosil o radu s taktováním výše uvedenýách ram. DEska v podpisu. Děkuji


CPU:Ryzen 5 3600x @4,35GHz Cooler:Gelid Phantom MB:Gigabyte Aorus x570 Elite RAM:2x8GB Corsair RGB Pro 3200Mhz SSD:Gigabyte Aorus 500GB PCIe 4.0 PSU:Corsair RM650 GPU:Gigabyte Aorus 5700XT @2070Mhz 8GB @1800Mhz CASE:Corsair iCue 220T
MOUSE:Razer DeathAdder Esentials KEYBOARD:Razer Blackwidow Elite(orange switch)
AUDIO:Skytec SPL 400 + Tesla ARS 744

Reklama

Uživatelský avatar
xbs
Elite Level 12.5
Elite Level 12.5
Příspěvky: 18277
Registrován: prosinec 17
Bydliště: mezi venuší a marzem
Pohlaví: Muž

Re: Corsair RGB Pro 2x8GB 3200mhz c16

Příspěvekod xbs » 08 úno 2020 11:55

škoda žes nepořídil ňáký 3600MHz, nastavil bys je XMP profilem a bylo by hotovo, každopádně pro Ryzen je nejefektivnější maximum 3733MHz...

Uživatelský avatar
Baggy
Level 4
Level 4
Příspěvky: 1411
Registrován: srpen 12
Pohlaví: Muž

Re: Corsair RGB Pro 2x8GB 3200mhz c16

Příspěvekod Baggy » 08 úno 2020 12:16

no , byloto tak trochu anrychlo no , to jusem právě slyšel , ale ram je jediná věc kterozu jsem nikdy netaktoval tak nevím jak nato:D a z toho návodu od drvorakj nejsem moc moudrej
CPU:Ryzen 5 3600x @4,35GHz Cooler:Gelid Phantom MB:Gigabyte Aorus x570 Elite RAM:2x8GB Corsair RGB Pro 3200Mhz SSD:Gigabyte Aorus 500GB PCIe 4.0 PSU:Corsair RM650 GPU:Gigabyte Aorus 5700XT @2070Mhz 8GB @1800Mhz CASE:Corsair iCue 220T
MOUSE:Razer DeathAdder Esentials KEYBOARD:Razer Blackwidow Elite(orange switch)
AUDIO:Skytec SPL 400 + Tesla ARS 744

Uživatelský avatar
xbs
Elite Level 12.5
Elite Level 12.5
Příspěvky: 18277
Registrován: prosinec 17
Bydliště: mezi venuší a marzem
Pohlaví: Muž

Re: Corsair RGB Pro 2x8GB 3200mhz c16

Příspěvekod xbs » 08 úno 2020 12:20

je to dost piplání a testování aby běžely stabilně, nastav to XMP na 3200MHz a neřeš...

Uživatelský avatar
Baggy
Level 4
Level 4
Příspěvky: 1411
Registrován: srpen 12
Pohlaví: Muž

Re: Corsair RGB Pro 2x8GB 3200mhz c16

Příspěvekod Baggy » 08 úno 2020 12:20

tak o moc výkonu stejně nepřijdu ne?

Dodatečně přidáno po 30 vteřinách:
ted mě spíš trápí ta radeonka , spouštění borderlands 3 jsem už opravil ale cod mw19 mi prostě nejede...
CPU:Ryzen 5 3600x @4,35GHz Cooler:Gelid Phantom MB:Gigabyte Aorus x570 Elite RAM:2x8GB Corsair RGB Pro 3200Mhz SSD:Gigabyte Aorus 500GB PCIe 4.0 PSU:Corsair RM650 GPU:Gigabyte Aorus 5700XT @2070Mhz 8GB @1800Mhz CASE:Corsair iCue 220T
MOUSE:Razer DeathAdder Esentials KEYBOARD:Razer Blackwidow Elite(orange switch)
AUDIO:Skytec SPL 400 + Tesla ARS 744

dvorakj
Level 6.5
Level 6.5
Příspěvky: 4141
Registrován: březen 12
Pohlaví: Muž

Re: Corsair RGB Pro 2x8GB 3200mhz c16

Příspěvekod dvorakj » 08 úno 2020 12:55

pokud chces taktovat, musis tomu obetovat cas. pokud nechces, netaktuj, stejne to nema zadny vyznam. jinak jak pise xbs, je to otazka novych pameti

mas ten pc cely naky divny, nechces to strcit nekomu na revizi?

Uživatelský avatar
Baggy
Level 4
Level 4
Příspěvky: 1411
Registrován: srpen 12
Pohlaví: Muž

Re: Corsair RGB Pro 2x8GB 3200mhz c16

Příspěvekod Baggy » 08 úno 2020 13:54

Pc jsem kupoval 3 dny zpět. Co myslíš tím dát někomu na revizi ? myslím si že to není až taková hrůza.
CPU:Ryzen 5 3600x @4,35GHz Cooler:Gelid Phantom MB:Gigabyte Aorus x570 Elite RAM:2x8GB Corsair RGB Pro 3200Mhz SSD:Gigabyte Aorus 500GB PCIe 4.0 PSU:Corsair RM650 GPU:Gigabyte Aorus 5700XT @2070Mhz 8GB @1800Mhz CASE:Corsair iCue 220T
MOUSE:Razer DeathAdder Esentials KEYBOARD:Razer Blackwidow Elite(orange switch)
AUDIO:Skytec SPL 400 + Tesla ARS 744

Uživatelský avatar
xbs
Elite Level 12.5
Elite Level 12.5
Příspěvky: 18277
Registrován: prosinec 17
Bydliště: mezi venuší a marzem
Pohlaví: Muž

Re: Corsair RGB Pro 2x8GB 3200mhz c16

Příspěvekod xbs » 08 úno 2020 15:35

některý komponenty sou zbytečně drahý a na výkonu nepřidaj, ale jinak je to fpoho... paměti buď nech na 3200, nebo vrať a pořiď 3600/CL17...

Uživatelský avatar
Baggy
Level 4
Level 4
Příspěvky: 1411
Registrován: srpen 12
Pohlaví: Muž

Re: Corsair RGB Pro 2x8GB 3200mhz c16

Příspěvekod Baggy » 08 úno 2020 16:21

Ano to já vím , například cpu , deska ... ovšem cpu půjde do htpc a do této půjde 3950 takže není zbytečného ve výsledku nic.Dobře vrátím teda tyhle a vezmu ty 3600
CPU:Ryzen 5 3600x @4,35GHz Cooler:Gelid Phantom MB:Gigabyte Aorus x570 Elite RAM:2x8GB Corsair RGB Pro 3200Mhz SSD:Gigabyte Aorus 500GB PCIe 4.0 PSU:Corsair RM650 GPU:Gigabyte Aorus 5700XT @2070Mhz 8GB @1800Mhz CASE:Corsair iCue 220T
MOUSE:Razer DeathAdder Esentials KEYBOARD:Razer Blackwidow Elite(orange switch)
AUDIO:Skytec SPL 400 + Tesla ARS 744



  • Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • 2x4gb + 2x8gb ram, jak zapojit?
    od Sat1urn1 » 10 pro 2019 23:24 » v Rady s výběrem hardwaru a sestavením PC
    1
    369
    od Zivan
    10 pro 2019 23:56
  • A1 a B1 slot 2x8GB ram - systém nenajede
    od Trhanec » 04 led 2020 00:50 » v Problémy s hardwarem
    48
    1188
    od Trhanec
    04 led 2020 17:18
  • Koupím RAM 2x4GB nebo 2x8GB
    od bereline » 28 bře 2020 09:30 » v K: Hardware
    0
    902
    od bereline
    28 bře 2020 09:30
  • Paměti Patriot VIPER 4 16GB (2x8GB) DDR4 3600, Blackout Series
    od Acey » 11 čer 2020 18:05 » v P: Hardware
    1
    432
    od Acey
    02 zář 2020 13:25
  • Zdroj - alternativa za Corsair RM650x (2018)?
    od Eldenroot » 16 srp 2020 21:02 » v Rady s výběrem hardwaru a sestavením PC
    10
    353
    od Eldenroot
    16 srp 2020 21:53

Zpět na “Taktování a další úpravy PC”

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: CommonCrawl [Bot] a 2 hosti