Corsair RGB Pro 2x8GB 3200mhz c16

Taktujete či jinak upravujete své PC? Sdělte nám své zkušenosti, vložte sem své dotazy…

Moderátoři: Mods_junior, Mods_senior, HW spec team

Uživatelský avatar
Baggy
Level 4
Level 4
Příspěvky: 1366
Registrován: srpen 12
Pohlaví: Muž

Corsair RGB Pro 2x8GB 3200mhz c16

Příspěvekod Baggy » 08 úno 2020 11:35

Zdravím,
Rád bych Vás poprosil o radu s taktováním výše uvedenýách ram. DEska v podpisu. Děkuji


CPU:Ryzen 5 3600x @4,37GHz Cooler:Gelid Phantom MB:Gigabyte Aorus x570 Elite RAM:2x8GB Corsair RGB Pro 3200Mhz SSD:Gigabyte Aorus 500GB PCIe 4.0 PSU:Corsair RM650 GPU:Gigabyte Aorus 5700XT @2070Mhz 8GB @1800Mhz CASE:Corsair iCue 220T
MOUSE:Razer DeathAdder Esentials KEYBOARD:Razer Blackwidow Elite(orange switch)
AUDIO:Skytec SPL 400 + Tesla ARS 744

Reklama

Uživatelský avatar
xbs
Elite Level 12
Elite Level 12
Příspěvky: 16783
Registrován: prosinec 17
Bydliště: mezi venuší a marzem
Pohlaví: Muž

Re: Corsair RGB Pro 2x8GB 3200mhz c16

Příspěvekod xbs » 08 úno 2020 11:55

škoda žes nepořídil ňáký 3600MHz, nastavil bys je XMP profilem a bylo by hotovo, každopádně pro Ryzen je nejefektivnější maximum 3733MHz...

Uživatelský avatar
Baggy
Level 4
Level 4
Příspěvky: 1366
Registrován: srpen 12
Pohlaví: Muž

Re: Corsair RGB Pro 2x8GB 3200mhz c16

Příspěvekod Baggy » 08 úno 2020 12:16

no , byloto tak trochu anrychlo no , to jusem právě slyšel , ale ram je jediná věc kterozu jsem nikdy netaktoval tak nevím jak nato:D a z toho návodu od drvorakj nejsem moc moudrej
CPU:Ryzen 5 3600x @4,37GHz Cooler:Gelid Phantom MB:Gigabyte Aorus x570 Elite RAM:2x8GB Corsair RGB Pro 3200Mhz SSD:Gigabyte Aorus 500GB PCIe 4.0 PSU:Corsair RM650 GPU:Gigabyte Aorus 5700XT @2070Mhz 8GB @1800Mhz CASE:Corsair iCue 220T
MOUSE:Razer DeathAdder Esentials KEYBOARD:Razer Blackwidow Elite(orange switch)
AUDIO:Skytec SPL 400 + Tesla ARS 744

Uživatelský avatar
xbs
Elite Level 12
Elite Level 12
Příspěvky: 16783
Registrován: prosinec 17
Bydliště: mezi venuší a marzem
Pohlaví: Muž

Re: Corsair RGB Pro 2x8GB 3200mhz c16

Příspěvekod xbs » 08 úno 2020 12:20

je to dost piplání a testování aby běžely stabilně, nastav to XMP na 3200MHz a neřeš...

Uživatelský avatar
Baggy
Level 4
Level 4
Příspěvky: 1366
Registrován: srpen 12
Pohlaví: Muž

Re: Corsair RGB Pro 2x8GB 3200mhz c16

Příspěvekod Baggy » 08 úno 2020 12:20

tak o moc výkonu stejně nepřijdu ne?

Dodatečně přidáno po 30 vteřinách:
ted mě spíš trápí ta radeonka , spouštění borderlands 3 jsem už opravil ale cod mw19 mi prostě nejede...
CPU:Ryzen 5 3600x @4,37GHz Cooler:Gelid Phantom MB:Gigabyte Aorus x570 Elite RAM:2x8GB Corsair RGB Pro 3200Mhz SSD:Gigabyte Aorus 500GB PCIe 4.0 PSU:Corsair RM650 GPU:Gigabyte Aorus 5700XT @2070Mhz 8GB @1800Mhz CASE:Corsair iCue 220T
MOUSE:Razer DeathAdder Esentials KEYBOARD:Razer Blackwidow Elite(orange switch)
AUDIO:Skytec SPL 400 + Tesla ARS 744

dvorakj
Level 6.5
Level 6.5
Příspěvky: 3828
Registrován: březen 12
Pohlaví: Muž

Re: Corsair RGB Pro 2x8GB 3200mhz c16

Příspěvekod dvorakj » 08 úno 2020 12:55

pokud chces taktovat, musis tomu obetovat cas. pokud nechces, netaktuj, stejne to nema zadny vyznam. jinak jak pise xbs, je to otazka novych pameti

mas ten pc cely naky divny, nechces to strcit nekomu na revizi?

Uživatelský avatar
Baggy
Level 4
Level 4
Příspěvky: 1366
Registrován: srpen 12
Pohlaví: Muž

Re: Corsair RGB Pro 2x8GB 3200mhz c16

Příspěvekod Baggy » 08 úno 2020 13:54

Pc jsem kupoval 3 dny zpět. Co myslíš tím dát někomu na revizi ? myslím si že to není až taková hrůza.
CPU:Ryzen 5 3600x @4,37GHz Cooler:Gelid Phantom MB:Gigabyte Aorus x570 Elite RAM:2x8GB Corsair RGB Pro 3200Mhz SSD:Gigabyte Aorus 500GB PCIe 4.0 PSU:Corsair RM650 GPU:Gigabyte Aorus 5700XT @2070Mhz 8GB @1800Mhz CASE:Corsair iCue 220T
MOUSE:Razer DeathAdder Esentials KEYBOARD:Razer Blackwidow Elite(orange switch)
AUDIO:Skytec SPL 400 + Tesla ARS 744

Uživatelský avatar
xbs
Elite Level 12
Elite Level 12
Příspěvky: 16783
Registrován: prosinec 17
Bydliště: mezi venuší a marzem
Pohlaví: Muž

Re: Corsair RGB Pro 2x8GB 3200mhz c16

Příspěvekod xbs » 08 úno 2020 15:35

některý komponenty sou zbytečně drahý a na výkonu nepřidaj, ale jinak je to fpoho... paměti buď nech na 3200, nebo vrať a pořiď 3600/CL17...

Uživatelský avatar
Baggy
Level 4
Level 4
Příspěvky: 1366
Registrován: srpen 12
Pohlaví: Muž

Re: Corsair RGB Pro 2x8GB 3200mhz c16

Příspěvekod Baggy » 08 úno 2020 16:21

Ano to já vím , například cpu , deska ... ovšem cpu půjde do htpc a do této půjde 3950 takže není zbytečného ve výsledku nic.Dobře vrátím teda tyhle a vezmu ty 3600
CPU:Ryzen 5 3600x @4,37GHz Cooler:Gelid Phantom MB:Gigabyte Aorus x570 Elite RAM:2x8GB Corsair RGB Pro 3200Mhz SSD:Gigabyte Aorus 500GB PCIe 4.0 PSU:Corsair RM650 GPU:Gigabyte Aorus 5700XT @2070Mhz 8GB @1800Mhz CASE:Corsair iCue 220T
MOUSE:Razer DeathAdder Esentials KEYBOARD:Razer Blackwidow Elite(orange switch)
AUDIO:Skytec SPL 400 + Tesla ARS 744

Uživatelský avatar
xbs
Elite Level 12
Elite Level 12
Příspěvky: 16783
Registrován: prosinec 17
Bydliště: mezi venuší a marzem
Pohlaví: Muž

Re: Corsair RGB Pro 2x8GB 3200mhz c16

Příspěvekod xbs » 08 úno 2020 16:27



  • Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • 2x4gb + 2x8gb ram, jak zapojit?
    od Sat1urn1 » 10 pro 2019 23:24 » v Rady s výběrem hardwaru a sestavením PC
    1
    288
    od Zivan
    10 pro 2019 23:56
  • HyperX 8GB DDR4 3200MHz CL18 Fury Black Series
    od vlkodlak99 » 01 srp 2019 18:51 » v Problémy s hardwarem
    18
    1033
    od xbs
    08 srp 2019 05:24
  • Koupím RAM 2x4GB nebo 2x8GB
    od bereline » 28 bře 2020 09:30 » v K: Hardware
    0
    226
    od bereline
    28 bře 2020 09:30
  • A1 a B1 slot 2x8GB ram - systém nenajede
    od Trhanec » 04 led 2020 00:50 » v Problémy s hardwarem
    48
    1007
    od Trhanec
    04 led 2020 17:18
  • Corsair 16GB KIT DDR4 3600MHz CL18 Vengeance RGB PRO Series
    od buldok » 23 bře 2020 18:11 » v Problémy s hardwarem
    17
    673
    od Karrex
    25 bře 2020 22:22

Zpět na “Taktování a další úpravy PC”

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: CommonCrawl [Bot] a 0 hostů