Můj kamoš má problém. Má PC a k jeho MB:Asus m2r-fvm mu nedaly soft. na OC . Kde mohu stáhnout tento program (odkaz) Dík za všechny odpovědi.
Naposledy upravil(a) Myloš dne 03 črc 2009 20:19, celkem upraveno 1 x.
Důvod:„Program“ není popis problému. Nadpis jsem ti opravil a ty si přečti pravidla fóra.
Prosím, pište česky! Čtěte příbalový leták a používejte Google. * Na světě jsou dva druhy lidí, ti co mě mají rádi a ti co půjdou do pekla.. * Tak jsem infantilní, no a co? Každý je nějaký, někdo je třeba komunista..
Ahoj jsem schopen ti to vypálit nebo poslat a ty si to sám vypálíš mám tu stejnou základku :-) Moje ICQ 421 913 565, Skype: djrehulka, Mobil: 731 728 280 zaroven prodám i ramky do toho 2x 512 MB a 350 Kč
Dobrý den
mám desku asrock b450 Pro4 mám jí osazenou jedním SSD poze 256 GB chtěl bych koupit větší ale mám otázku zda bude novější disk kompatibilní s deskou když na desce na slotu je napsáno PCIe 3.0 4x NVMe ale koupil bych disk s PCIe 4.0 4x...
Poslední příspěvek
Ke starému NVMe disku můžeš dokoupit rámeček a používat ho jako externí disk do USB.
Zdravím Vás,
kamarádka od mamky chtěla zrychlit starý notebook toshiba satellite.
Koupilo se SSD a nainstaloval se tam Windows 10, který tam byl již předtím.
Momentálně mám problém, že nemůžu na tuto verzi windowsu sehnat ovladače. Zkoušel jsem i...
Poslední příspěvek
Dávám teď notebook do továrního nastavení a pak vyzkouším ovladače
Dodatečně přidáno po 38 minutách 32 vteřinách:
Obnoveno. Provedeny aktualizace, driver se sám nainstaloval.
Stáhnul jsem si nejnovější ovladače grafiky a hry jedou v pořádku. Ale na pozadí po nějaké době Windows Update stáhne sám starší verzi a instaluje ji. Takže jsem dal pozastavit aktualizace na 5 týdnů a nainstaloval nejnovější ovladače grafiky (už...
Poslední příspěvek
Aby som upresnil: v prípade WU /ÁNO (Doporučené) - M$ prehľadáva svoj server a podľa VID identifikuje HW v PC. A narazí na grafiku. Tá má (napr.) identifikáciu " PCI\VEN_10DE&DEV_1X91&SUBSYS_3X4117XX&REV_A1 " (nedávam konkrétny...