Ahoj,
chtěl jsem se Vás zeptat, jestli nevíte, jestli je možné přetaktovat tento procesor? Mám základní desku MSI K9A2GM V3. Když se v BIOSu pokusím procesor přetaktovat, vždy mi to jede nahoru i s paměťma, nevím jestli je to dáno samotnou architekturou AMD, nebo se to dá někde nastavit. Byl jsem u Intelu zvyklý na nastavení frekvencí, které jsem potřeboval. Předem dík za jakoukoli odpověď, která by mi mohla pomoci.
Taktování AMD Phenom X3 8600B
Re: Taktování AMD Phenom X3 8600B
Tak jsem se to pokusil přetaktovat jak ve Windows pomocí programu MSI DualCore Center, tak v BIOSu. Hodnotu FSB jsem zvedl pouze o 2MHz, ale Windows se zasekl, a když jsem se o to samé pokusil v BIOSu, tak jsem již počítač nerozjel, a musel jsem vymazat CMOS...z toho usuzuji že přetaktování tohoto procesoru možné není, pokud ano, uvítám jakoukoliv nápovědu. S pozdravem MisterX
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
procesor taktovat půjde, ale podle mě máš na to naprd desku 

PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Zvláštní, to mě vůbec nenapadlo...já myslel že desky od MSI by měly být zárukou alespoň nějakého taktování...a přitom lze hodnotu FSB teoreticky zvýšit až na 600MHz...nemohlo by se tedy jednat o vadný kus?
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Taktování – Utilita k GK: Intel Arc A750 ?
od Jarda_For » 14 říj 2024 01:37 » v Taktování a další úpravy PC - 5
- 7666
-
od Jarda_For
Zobrazit poslední příspěvek
17 pro 2024 07:46
-
Zpět na “Taktování a další úpravy PC”