JaK SPOJIT PC S TV?
JaK SPOJIT PC S TV?
Čaute,potřebuju poradit,jak bych mohl spojit můj počítač s televizí. Moc se v tom nevyznám. Co k tomu potřebuju?Díky moc za pomoc...
Re: JaK SPOJIT PC S TV?
tak nám řekni co máš za tv a grafickou, jinak nic přesněji než že budeš potřebovat kabel ti neřekneme
Jsem tu abych vám poradil s výběrem jakéhokoliv HW a klidně vám udělám sestavu na míru za peníz jakej si řeknete a samozřejmě pomůžu i z něčím jiným když budu vědět.
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
a jak to chceš zapojit? jestli chceš mít z PC televizi nebo chceš např hrát na televizi hry atd..
grafickou kartu mám ATI Radeon 9600XT AGP series 128Mb. Televizi Samsung Slim fit 72cm úhlopříčka...
- mmmartin
- Moderátor
-
Elite Level 10
- Pohlaví:
- Stav:
Televize má pouze vstup pro kompozitní video, karta má video výstup, takže na propojení videa stačí kabel (pravděpodobně - záleží na tom, jaký konektor je na televizi a na kartě) CINCH > CINCH, na propojení audia pak JACK 3,5 STEREO (do výstupu zvukové karty) > 2 x CINCH (pravděpodobně - záleží na tom, jaký konektor je na televizi).
ASUS Prime Z390-P / Hexa Core Intel core i5 Coffee Lake-S / Gigabyte GeForce GTX 650 Ti / FORTRON BlueStorm Bronze 80PLUS / W 11
ok,takže musím spojit tv s grafickou kartou a taky tv se zvukovou kartou jo?
se zvukovkou nemusíš stačí když budeš mít nějaký bedny u toho pc
Jsem tu abych vám poradil s výběrem jakéhokoliv HW a klidně vám udělám sestavu na míru za peníz jakej si řeknete a samozřejmě pomůžu i z něčím jiným když budu vědět.
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
tak tak budeš potřebovat buď toten kabel : http://www.k24.cz/index.php/product/769 ... CA_(Chinch)_2m.html
nebo toten http://www.krup.cz/?cls=stoitem&stiid=2223
pro hudbu nebo zvuky můžeš použít obyčejné bedýnky k PC zapojené tak jak je máš.
//POZOR! Ani jeden z uvedených kabelů není ten, který je v tomto přípdě zapotřebí.
//mmm
nebo toten http://www.krup.cz/?cls=stoitem&stiid=2223
pro hudbu nebo zvuky můžeš použít obyčejné bedýnky k PC zapojené tak jak je máš.
//POZOR! Ani jeden z uvedených kabelů není ten, který je v tomto přípdě zapotřebí.
//mmm
Super...díky moc kluci!!!Moc jste mi pomohli
jenom ještě malý dotaz,ta telka,kdyby nebyla zapojená ve vedlejším pokoji,tak mi asi nepojede ani na tom monitoru co?Jako že aby to jelo v monitoru u pc,tak musí být puštěná i ta telka?:)
Ne televize určitě nemusí být puštěná....stačí pár kliknutíma nastavit zobrazovací zařízení (TV nebo monitor)
a jak bych překlikával kanály??kdyby byla tv vypnutá...?
Zpět na “Taktování a další úpravy PC”