Zdravím Chtěl bych si sestavit nějaké pc! Ale bohužel ještě jsi nejsem jistý tím jak vybrat správné komponenty. Potřeboval bych skříň, základní desku, zdroj, procesor, ramky, grafickou kartu, disk stačí s kapacitou 250 GB. DVD mechaniku mám. Cena pokud by šla tak do 15 000 Kč. No hodně hraju hry obzvláště Armu 2, která je hodně náročná! .
Potřebuji poradit! Nabízí mě na moji sestavu jako předinstalovaný operační systém (UBUNTU LINUX-OEM). Jelikoš nevím ani o jaký druh systému jde, mám zkušenosti jen s xp,windows 7 . Nevím jestli nechat si to nainstalovat, nebo radči koupit windows 7 . Sestava bude používána na jako herní
Mám obavu jestli se vleze chladič ale jsou to 2mm tak by mohl ne?
Poslední příspěvek
Ten se jednak asi nevejde, ale je i zbytečně výkonný a předražený - jestli Noctua, tak stejnou službu udělá "stará" NH-D15 nebo srovnatelná menší NH-U12A (můžu doporučit).
Jako disk bych vzal výhodnější rovněž špičkový Kingston KC3000....
Ahojte, prosím o radu. Mám starší PC (cca 10 rokov), Intel i5-4590 / DDR3 RAM ... V pondelí som do neho nahodil koupenú bazarovú grafiku GTX1660Super, o dva dny neskor som z bazaru kúpil DDR3 pamate no a dnes mi nechcel nastartovať.
Po zapnutí...
Poslední příspěvek
meda2016 : Tak zatím teda PC šlape jak má :-) ... človek sa učí celý život.
Ešte chvílku budu sledovat a jak bude všetko v poriadku tak tému uzavřu.
Ďakujem
Dobrý den
Chtěl bych vás poprosit zda-li by mi někdo nepomohl s výběrem PC komponentů. Jsem v tom úplný nováček a bezmála jedinou inspiraci jsem měl ze stránek geekboye jenže po několika komentářích na tomto fóru jsem zjistil že to nejspíše nebude...
Poslední příspěvek
Zatím 1080p v budoucnu s 5070 ti samozřejmě 1440p
Na klasické hry jako csko,lolko,Thrones And Liberty, nějaké COOP hry jako dead Island 2, dying light 2, remnant 2 a pod alespoň na 60fps (před 5070ti)