V PC mám 2GB paměti (1x1GB a 2x512MB) a teď mám ještě k dispozici 1x1GB. A nevím jestli mám nahradit 512ky 2x1GB na dualky a nebo tam dát všechny, to mi ukazuje taky dual channel (2x1GB a 2x512MB). Díky za pomoc
Naposledy upravil(a) Myloš dne 19 říj 2010 20:58, celkem upraveno 1 x.
Důvod:Oprava nadpisu „DDR paměti“, který svou nulovou informační hodnotou porušoval pravidla fóra. Nadpis „DDR paměti“ vůbec nijak nepopisoval podstatu tvého dotazu.
Pokud nahradíš 2 x 512 jednou pamětí 1024 přijdeš a duál.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC! Nic není dokonalé, ani člověk!
Řekl bych, že Pic to špatně přečetl. Pokud necháš tu 1 GB a místo těch 2x512MB dáš 1 GB tak máš přeci 2 X 1 GB, což je duál. Záleží taky na frekvencích pamětí aby tě pak ty 512 nebrzdily ty gigovky.
Ten kdo vymyslel práci, by jí měl naučit masturbovat, aby se udělala sama!!
Pravdu díš! Přehlédl jsem, že uvádí jen jednu 1024.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC! Nic není dokonalé, ani člověk!
Žádný program nepomůže. Buď to zvládne, nebo systém nastaví vše na CL 3.
Nastavil jsem teda CL na 3, ale když kouknu do CPUZ, tak mi to pořád ukazuje u jednotlivých pamětí CL 2,5 , 3 tam vůbec není. Jsem z toho trošku zmatenej :)
Dobrý den, dnes jsem skládal pc z komponentů : rtx 4060ti, i7-12700kf,Corsair CX650,Kingston FURY 32GB KIT DDR5 5600MHz CL40 Beast Black,ASROCK B760 Pro RS.
Počítač naběhne v pohodě na plochu, ale při zapínání svítí na základní desce:...