Dobrý den, přejdu hned k věci: Neplatím ani kačku za internet, už pár let chytám bůh ví od kaď wi-finu, která se jmenuje AP ZAK, naštěstí máme na bytovce jako izolaci železo (to taky přidá značnou část na signálu) a koupil jsem si toto:
http://www.alza.cz/tp-link-tl-wn722nc-d185177.htm no chtěl bych k tomu tu nejsilnější anténu. Která se snad prodává, žádnou směrovou, ale normální prutovou, ale nějákou extra silnou. Momentálně tam mám tu bílou, co je tam na obrázku k wi-fi přijímači, ale s tou chytnu signál na čárku, někdy na dvě. Někdy mám kolem 8mb/s a někdy zase 500kb/s, chytám kvalitní internet od firmy Velbnet, která by měla mít Download 20mb/s, Ping 5ms, Upload 13mb/s, takže bych chtěl nějákou anténu
která by tam pasovala s kterou bych měl signál vynikající, nebo alespoň na dobré úrovni, děkuji.
Ani nevím jestli tím porušuji zákon, ale je to jeho chyba, že tam nemá heslo.
Raději se 3x zeptej, než provedeš něco, čeho bys pak mohl litovat.
Je lepší to opravit přes TeamViewer a do fóra pak napsat konečné řešení problému, než trávit drahocenný čas radou, kterou méně znalý člověk může pojmout jinak, než byla samotným tvůrcem myšlena.
Jsem tu, pokud nemůžu spát, a pokud nemůžu spát, tak je něco špatně.