obracim se na vás s prosbou o radu, třeba tu už někdo prošel podobnejma věcma, na marketplace se v našem městě začlo objevovat spoustu prodejních příspěvků pod falešnym jménem, začal jsem mu nahlašovat profily, nahlašovat inzeráty, abych ochránil před scammerem ostatní uživatele, napsal jsem mu, a to byla chyba, protože jsem mu řek že mu tady scam nepokvete, vyhrožoval že mi pošle domu bombu atd.
Je to asi tejden, dneska jsem normálně byl na FB, najednou se mi ukázalo že mám islámskou profilovou fotku, a u toho bylo napsáno že jsem nahrál 4 fotky podporující terorismus a můj účet byl suspendován, pokud se neodvolám bude trvale smazán, měl jsem dvoufázový ověření přes mobilní telefon, píše mi to že moje číslo je špatný, na email mi nechoděj ověřovací emaily ani kód k ověření že jsem ztratil heslo, na fb nemůžu nikam nahlásit co se děje protože se nepřihlásim, a když se přihlásim přes jinej účet tak mi to nabízí k řešení jen problémy toho účtu kde jsem přihlášenej, jak je vůbec možný že obešel dvoufázový ověřování?

Předem díky za jakýkoliv rady, díky.