pujde 64 bit system

Vše ostatní o bezpečnosti…

Moderátoři: memphisto, Mods_senior, Security team

andel
Level 2
Level 2
Příspěvky: 150
Registrován: březen 08
Pohlaví: Nespecifikováno

pujde 64 bit system

Příspěvekod andel » 08 úno 2010 18:05

prosim chtel bych se zeptat jestli muzu nainstalovat 64 bit system win 7 na tuto sestavu. intel core2duo e4500,ram 2 gb kinston,deska asus p5kpl.dekuji moc.jde me oto jestli ho podporuje procesor.dekuji



Reklama
Uživatelský avatar
Karrex
Master Level 9
Master Level 9
Příspěvky: 7809
Registrován: listopad 08
Bydliště: Brno
Pohlaví: Muž

Re: pujde 64 bit system

Příspěvekod Karrex » 08 úno 2010 18:26

Ano, půjde.
Funguji už jen přes SZ a Skype. Sestava v profilu.
Watercooling Club EXOverclocker@HWBot league rank#1 Aprilia Shiver Club BMW ///M Club

Fishbnik
Level 1
Level 1
Příspěvky: 63
Registrován: duben 09
Pohlaví: Muž

Re: pujde 64 bit system

Příspěvekod Fishbnik » 08 úno 2010 18:47

Bez problému
Základní deska: ASRock G31M-GS R2.0
Procesor: Intel DualCore E5200 2.5 GHz (OC 2.94 GHz)
Pamět: 4GB DDR2 800 dual channel
Grafická karta: Sapphire HD 6750
Pevný disk: Western Digital Caviar Black 640 GB
Chladič CPU: Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev. 2
Zdroj: Xilence 420 W
Monitor: ASUS VE228T

Uživatelský avatar
iDkcz
Level 5.5
Level 5.5
Příspěvky: 2531
Registrován: červenec 08
Pohlaví: Muž

Re: pujde 64 bit system

Příspěvekod iDkcz » 08 úno 2010 19:09

Smím se zeptat z jakého důvodu ? Přeci jen 64bit systém má mírně žravější nároky na RAM.
Acer Predator G5-793 ( i7 6700HQ, GTX1060 6GB )

Uživatelský avatar
CZechBoY
Master Level 9.5
Master Level 9.5
Příspěvky: 8749
Registrován: srpen 08
Bydliště: Brno
Pohlaví: Muž

Re: pujde 64 bit system

Příspěvekod CZechBoY » 08 úno 2010 19:50

Pojede v pohodičce, měl jsem ještě před pár týdny ještě jen 2GB na E5200(3,3GHz) a šlapalo v pohodě, teda šlape samozřejmě i teď s 4GB :-)
64bit rozhodně lepší !!
PHP, Nette, MySQL, C#, LESS, TypeScript
PhpStorm, Docker, WinSCP, Opera browser, Windows 10
Xiaomi 3S (RAM 2GB, CZ LTE)
Raspberry PI 3 (KODI, Raspbian)

andel
Level 2
Level 2
Příspěvky: 150
Registrován: březen 08
Pohlaví: Nespecifikováno

Re: pujde 64 bit system

Příspěvekod andel » 08 úno 2010 20:11

diky moc vsem.to jsem rad.jeste 2 gb ram dokoupim

Uživatelský avatar
CZechBoY
Master Level 9.5
Master Level 9.5
Příspěvky: 8749
Registrován: srpen 08
Bydliště: Brno
Pohlaví: Muž

Re: pujde 64 bit system

Příspěvekod CZechBoY » 08 úno 2010 20:16

To ani není třeba, na těch 2GB to chodí dobře, samozřejmě s 4GB můžeš spustit ještě víc softů a her :-)
teď mám využití RAM 34% předtim zhruba ten dvojnásobek 60%+- při spuštěný Opeře, icq, skype, server, winamp a takový kravinky :-)
PHP, Nette, MySQL, C#, LESS, TypeScript
PhpStorm, Docker, WinSCP, Opera browser, Windows 10
Xiaomi 3S (RAM 2GB, CZ LTE)
Raspberry PI 3 (KODI, Raspbian)


  • Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • Půjde do NTB tento M.2 disk?
    od imunita » 16 úno 2019 09:01 » v Rady s výběrem hardwaru a sestavením PC
    2
    239
    od imunita
    16 úno 2019 09:49
  • Půjde processor do základní desky ?
    od vojak3 » 15 bře 2019 21:06 » v Rady s výběrem hardwaru a sestavením PC
    16
    841
    od vojak3
    18 bře 2019 07:36
  • Půjde mi ps4 na starší typ televize?
    od Nicolx » 04 kvě 2019 12:44 » v Mobily, tablety a jiná přenosná zařízení
    3
    423
    od JegenaJk
    04 kvě 2019 14:06
  • Systém nevidí HDD
    od lennonreloaded » 06 říj 2019 13:49 » v Windows 10, 8, 7, Vista, XP…
    9
    861
    od lennonreloaded
    15 říj 2019 21:02
  • Operační systém
    od masterduke81 » 02 kvě 2019 17:06 » v Windows 10, 8, 7, Vista, XP…
    5
    648
    od Pedrossos
    05 kvě 2019 13:10

Zpět na “Vše ostatní (bezp)”

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: CommonCrawl [Bot] a 1 host