Zdravím,
už mě začlo doopravdy vadit, že zapínám PC 3 minuty, tak jsem ho pročistil a odstranil i ochranu. Startovací doba je uspokojivá (30 vteřin +-). Jenže bych si přál nějakou free ochranu.
Dle testů žive.cz (http://www.zive.cz/bleskovky/test-antiv ... fault.aspx) jsem se rozhodl pro Microsoft security essentials. Co se týče firewallu tak nevím. Máte nějaké zkušenosti a rady?
Děkuji
rychlá free ochrana Vyřešeno
-
- člen HW spec týmu
-
Elite Level 12
- Pohlaví:
- Stav:
Re: rychlá free ochrana
Pokud Tě navadí, že MS sbírá údaje o Tvém PC, budiž.
Jinak z free firewallů - Zone Alarm nebo Comodo. Mám Zone Alarm a přijde mi svižnější a ne tak oplácaný jako Comodo.
Jinak z free firewallů - Zone Alarm nebo Comodo. Mám Zone Alarm a přijde mi svižnější a ne tak oplácaný jako Comodo.
Nikdy neříkej, že to nejde, protože se najde někdo, kdo o tom neví a udělá to!
Chcete si nechat sestavit nový počítač?
Chcete si nechat sestavit nový počítač?
-
- Master Level 9.5
- Pohlaví:
- Stav:
Jestli jsi se díval na ten test tak jsi si zajisté všiml,že patří mezi pár nejhorších.Tady je další testík.http://www.zive.cz/bleskovky/test-antiviru-microsoft-security-essentials-totalne-propadl/sc-4-a-156974/default.aspx
Vyzkoušej avast+comodo firewall nebo comodo security free.Vše v češtině a zadarmo.
Vyzkoušej avast+comodo firewall nebo comodo security free.Vše v češtině a zadarmo.
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Používám Avast + ZA k víceleté spokojenosti.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Na ten druhý test jsem se také díval, ale ten je starší. Ale s tím MS Ess se PC startuje rychle, což oceňuji, každopádně díky, zkusím ty vaše kombinace
- jaro3
- člen Security týmu
-
Guru Level 15
- Pohlaví:
- Stav:
Pokud máš vistu nebo win7 můžeš ponechat ten ve windows ..
Mimo MSE můžeš použít i Aviru 10.
Mimo MSE můžeš použít i Aviru 10.
Při práci s programy HJT, ComboFix,MbAM, SDFix aj. zavřete všechny ostatní aplikace a prohlížeče!
Neposílejte logy do soukromých zpráv.Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto , Žbeky a Orcus.
Pokud budete spokojeni , můžete podpořit naše forum:Podpora fóra
Neposílejte logy do soukromých zpráv.Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto , Žbeky a Orcus.
Pokud budete spokojeni , můžete podpořit naše forum:Podpora fóra
d1amond: Microsoft Security Essentials jde mimo mě, ale podle informací co jsem našel, po instalaci této aplikace se bezpodmínečně stáváš členem Spy komunity. Přitom sám Bill nevylučuje odesílání soukromých údajů. Jak je to ale ve skutečnosti? Program odesílá pouze údaje o běžících procesech, počítači, nainstalovaných aplikacích a nebo ještě něco jiného?
Mám W7, a okamžitě po instalaci jsem členství ve spy komunitě zrušil.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Ochrana proti nadměrnému nabíjení u mobilu
od walderan » 19 led 2025 21:41 » v Mobily, tablety a jiná přenosná zařízení - 1
- 2567
-
od kecalek
Zobrazit poslední příspěvek
20 led 2025 16:06
-