Dělání 3D v photoshopu, zobrazují se pruhy, které chci elimi
Dělání 3D v photoshopu, zobrazují se pruhy, které chci elimi
Zdravím. Potřeboval bych pomoci, jak eliminovat pruhy na "bočních stranách". Potřeboval bych, aby u modrého E byly strany modré a u O aby byla bílá barva, ale nějak se mi to nedaří. Nepomohl by mi někdo, jak se toho zbavit? Předem děkuji za radu.
Re: Dělání 3D v photoshopu, zobrazují se pruhy, které chci e
Pročetl jsem to, ale odpoveď na svůj problém jsem nenašel. Dělal jsem to přes mřížku, ale materiál vnitřních stran se bere jako jeden a nemohu to nějak rozdělit. Tedy alespoň nevím jak.
-
- Master Level 9.5
- Pohlaví:
- Stav:
Sice o tom nemám páru,ale co použít malování?
Na 3D model můžete pomocí nástrojů pro malování aplikace Photoshop malovat úplně stejně jako na jakoukoli 2D vrstvu. Chcete-li se zaměřit na určité oblasti modelu, použijte nástroje pro výběr, nebo nechte oblasti umožňující vybarvení označit a zvýraznit aplikací Photoshop.
atd..
Na 3D model můžete pomocí nástrojů pro malování aplikace Photoshop malovat úplně stejně jako na jakoukoli 2D vrstvu. Chcete-li se zaměřit na určité oblasti modelu, použijte nástroje pro výběr, nebo nechte oblasti umožňující vybarvení označit a zvýraznit aplikací Photoshop.
atd..
Pokud bych to udělal přes malování, tak nasvětlení bude otřesné. 

-
- Master Level 9.5
- Pohlaví:
- Stav:
Já to myslel jako co je v návodu o malování-Nastavení 3D scény-Změna nastavení 3D vykreslení.
Zpět na “Design a grafické editory”